28 februari 2012

keep your head up high





SUNSHINE

Solen skiner utanför fönstret & jag har lite ångest att jag stänger ute den med gardinerna.. Men jag har faktiskt vart ute en sväng efter jobbet, hoppade av t-banan inne i stan, tog en snabbrunda i affärerna & promenerade hem. Men nu får det bli en powernap, det suger att aldrig sova ordentligt på nätterna så man är helt slut i huvudet varje dag i stället. Aja senare ikväll är det gymmet som gäller!


27 februari 2012

mango & blueberries

Måndag igen, back on track. Har jobbat & vart på gymmet idag. Nu är det chillmode i sängen som gäller resten av kvällen. Ligger & äter mango & blåbär, bättre än godis när man blir sötsugen!



26 februari 2012

BACK TO HELL..


Sitter på hatade swebus på väg tillbaks till Oslo. Det är trångt som fan, ingen luft, folk luktar skit och jag vill bara spy! Plus vi har handlat så mycket mat så vi vet inte ens hur vi ska lyckas ta oss hem till lägenheten sen. Åh jag hatar den här kvällen!




25 februari 2012

HEY EGO GIRL



NICE DINNER


grillad kyckling med potatissallad,
fetaost, avokado, sallad & vitlöksbröd



FEELS DAMN GOOD TO BE HOME

Sorry, har inte ens haft igång datorn sen jag kom hem. Var hemma sent i torsdags, då väntade mamma hemma med smörgåstårta, familjemys! Igår var jag framme på stan med Josef och sen blev det chillkväll med brudarna. Idag har vi vart framme på stan, kollat affärer & tagit en fika. Nu sitter vi hemma hos B, kollar BB & sen blir det Jersey. Ska även kolla resor & kanske boka, det börjar bli dags nu!

 har by the way typ blivit blond, känns ganska bra faktiskt!



23 februari 2012

BABY I'M GOING HOME

Sitter här i rummet lite smått uttråkad, väntar på att klockan ska gå och leker lite med min cam. Idag gjorde jag sista dagen på jobbet för den här veckan, nu har helgen börjat för min del. För om två timmar hämtar pappa upp oss så drar vi hem till Sverige. Det ska bli så sjukt jävla underbart! Trodde aldrig jag skulle säga det, men fan vad jag saknar lilla Lidköping haha. Eller inte staden i sig, men det ska bli skönt att mysa med familjen, catcha upp med B & träffa my man som jag inte har sett på 8 veckor nu.

  

B-DAY FIRANDE


Det blev inget födelsedagsfirande i tisdags kväll för the b-day kid drog ut & parta direkt efter jobbet. Men igår väntade vi på honom när han kom hem med både tårta & chokladkakor :)



22 februari 2012

JUST SHOOT ME




Hemma. Har haft en sån där äcklig dag på jobbet idag när man bara känner för att ha en pistol och skjuta sig rakt i huvudet haha. Hinner softa en timma nu sen möter jag upp sis så är det gymmet som gäller. Later!



 

21 februari 2012

AMERICANO

Det har ju blivit så hypat med USA-tryck & mönster, personligen föll jag för den här tröjan från Gina Tricot.



I'M ALL DONE


Honey I'm hooooome. Finally. Jobb & gym avklarat för idag. Tränade dock bara 45 min idag, hade ingen energi alls. Och jag är jävligt nöjd med hur jag har tränat än så länge sen jag köpte kortet så jag känner att det är helt okej att unna sig några slappa dagar ibland. Det är bättre att träna ordentligt när man verkligen känner för det än att tvinga sig att gå dit varje dag och inte gå in för det helt.

Nu ska jag bara slappa här i sängen med datorn på magen en stund. Sen är det bakning som står på schemat, ena sambon här i huset fyller 30 i morgon så vi tänkte fira han med underbart goda chokladkakor!


kort från Miami South Beach i sommras



20 februari 2012

GOOD MORNING

Sitter här och äter frukost, toppade det lite extra med färska hallon idag. Underbart gott! Nu väntar jobb till kl 5 sen direkt till gymmet. Längtar redan tills jag är hemma och klar med allt ikväll..


BRINGING SEXY BACK

jag är svag för fina detaljer..



MÖNSTRAT


Fyndade den här söta toppen för 50 kr här om dagen, tror den
kommer passa fint till ett par ljusa jeansshorts
& ett brunt skärp i sommar


19 februari 2012

ALL EYES ON ME




BILDBOMB FRÅN IDAG







 

COCOA

Har vart runt på olika saker hela dagen idag. Det blev ingen Holmenkollen för vi lyckades ju tajma in det just idag när det varit snowboard vm där så det var ju kaos haha. Det blev en roadtrip ner till nån liten hamn i stället, sen fika på bästa cafét Cocoa. Dom har varm oboy i alla smaker (vit, hallon, kokos, you name it) & deras morotskaka döödar! Sen har vi bara promenerat runt i stan, underbar dag. Har massa kort så det kommer nog en bildbomb om en stund!



SUNSHINE

Vaknade upp av världens solsken från fönstret idag, underbart! Har legat kvar i sängen och slappat en stund med Solo. Men nu är det upp som gäller, frukost & fixa till sig. Sen ska vi möta upp pappa och åka upp till Holmenkollen på utflykt!