31 mars 2012

SATURDAY

Vaknade upp till solsken idag, så vi har hängt ute på stan hela dagen. Blev lite shopping med, ibland får man unna sig lite! Nu är det dags att laga mat, fixa sig & ikväll är det party. Ska på inflyttningsfest i lägenheten som vi bott i nu i veckan haha.


30 mars 2012

RIHANNA


I'm speechless..


sushi efter gymmet, perfekt!


I LOVE FRIDAYS


Hell vad jag är dålig på att blogga alltså.. Men vi har ju bott borta i egen lägenhet i en vecka så har bara njutit till max. Det har känts som semester. Bara det att kunna ta en dusch och sen chilla i soffan i bara en handduk upplevs som lyx nu för tiden haha. Men nu är vi tillbaks i vårt riktiga hem. Fredag idag by the way, äntligen helg. Ska iväg och köra järnet på gymmet snart, har knappt tränat något alls det senaste.. Sen blir det hemmachill ikväll. Laddar upp för i morgon, då är det party igen!



25 mars 2012

ny vecka igen


Måndag igen, dags för en ny vecka. Sitter här och myser i soffan, fan vilken lyx det är att kunna sitta och äta frukost och slappa lite på morgonen utan stress. Men nu är det dags att dra sig mot jobbet!





BOKAT & KLART

Yeeeey resan är äntligen bokad, 21 juni-8 juli.
New York & Miami, vi ses i sommar igen!


hot chocolate

Har hängt ute hela dagen idag, haft picknick nere på bryggan, promenerat runt och druckit varm choklad på uteservering. Nu blir det chill här hemma resten av kvällen!



ner till bryggan för en glass


ÄLSKADE VÅRDAGAR


Vi sitter ute på gården och solar och lyssnar på chill music. Lite senare blir det ner till bryggan och äta glass. Älska våren!


24 mars 2012

äntligen är galningen lite lugn..

WANTED


TODAY

Har verkligen hängt ute och fart fram & tillbaks hela dagen idag. Vi startade med att ta med oss filtar och la oss ute i solen i någon timma. Sen satt vi här ute på gården med katten en stund. Sen ner till bryggan, köpte lite gott och bara glassade i solen. Sen en runda på stan och hittade massa fina saker. Får planera in en shoppingdag nu när lönen kommer! Sen hem & käka pizza. Sen ner till bryggan igen och såg på solnedgången. Sen hem till "riktiga" hemmet en snabbis. Och nu är vi tillbaka här igen. Och blir kvar resten av kvällen. Ska äta upp andra halvan av pizzan & lite choklad och bara chilla. Det behövs idag!




LAST NIGHT

Vilken kväll igår, har bakfyllan från helvetet idag kan jag lova haha. Men det var grymt kul, nice jobb. Vi fick hänga vid mingelväggen och ta kort med alla gäster, dela ut shots & bara mingla runt. & fy fan vad vi hinkade alkohol, shottade ju med gästerna plus vi fick vårat eget lilla hörn med alkohol. Så där fanns det ishinkar med rosé & öl. Fick ett till jobberbjudande med av en snubbe som blev helt frälst i oss. Han skulle ha fest i påsk men då är ju vi hemma i Sverige, men då erbjöd han sig att betala för att flyga hit oss så vi kan jobba haha.



23 mars 2012

in a rush

Jag är egentligen in a rush men tänkte slänga ihop en snabb update. Har inte bloggat det senaste för vi har för tillfället två hem haha. Nej men vi är kattvakter i en vecka så vi pendlar lite mellan vårat hem & ett annat hem, & jag har haft datorn kvar här hemma hos oss dom här dagarna.

Nu tänkte jag ta en halvtimmas powernap & sen försöka catcha syrrans t-bana strax efter 5. Då blir det iväg till andra hemmet, duscha & fixa oss. Sen tillbaks hem hit och dricka vin. Sen kl 9 ska vi vara på plats på Oak bar, ett uteställe här i Oslo. Vi ska nämligen testa på en ny karriär idag, som värdinnor. Har en vän som jobbar för Svenska Bartenderskolan & dom har fest ikväll, så vi ska vara värdinnor. Så det är fri bar för oss hela kvällen. Då ska man bara lyckas kombinera det med ett bra jobb haha.. Nej det blir nog super!


18 mars 2012

SUNDAY

Lite lame, I know. Igår var det iallafall party, vi förade lite här med gänget sen vidare till en födelsedagsfest. Hollywood-tema så alla var finklädda & tjejerna hade fixat inredningen med stjärnor på golvet och allt. Vi var tyvärr så klantiga att Sanna glömde sin kamera hemma och jag hade glömt mitt minneskort hemma i datorn. Typiskt! Så har inga bilder att bjuda på tyvärr, men det var en bra kväll!

Idag har vi bara glassat runt hela dagen, och nu kom vi precis hem med två stora godispåsar var från svenska godisbutiken. Åh vad vi älskar den!


17 mars 2012