31 maj 2012

time to sleep

feel good words





Rihanna, I freakin love you


31 maj

Jag håller på och packar, har ingen aning om hur jag ska få med mig allt hem. Det enda jag vet är att det kommer bli ett helvete. Ska snart dra iväg och köra ett sista pass på gymmet. & i morgon är det sista dagen på jobbet. Sen väntar sista helgen i Oslo. Slutet på allt. Men like they say, every end is a new beginning!






30 maj 2012

today's videoshoot


Hemma från inspelningen, riktigt soft var det. Vi var ett stort gäng uppe på takterassen på ett fint hotell här i Oslo (där Jay-Z & Kanye West bodde nu under deras besök). Temat gick ut på "soft sommarfest", så vi bara satt där i sofforna och drack, skrattade & hade det chill. Gratis alkohol hela kvällen med såklart, hink efter hink med öl & skumpa, det är aldrig fel haha. Ska bli spännande att se när videon kommer ut!

Nu är det dags att tvätta bort sminket och sova, jobb i morgon igen. Näst sista dagen, känns skumt.. Godnatt!

make them wonder why you're still smiling


Vi hade planerat in en myskväll idag, men så fick vi en inbjudan att vara med och spela in en musikvideo här i Oslo ikväll. Så why not? Är ready så ska snart dra iväg!





27 maj 2012

you only live once, but if you do it right once is enough

Ligger här i sängen och det bränner i hela skinnet, jag är helt grillad. Vi har vart ute hela dagen idag. Solade typ fyra timmar och nu på eftermiddagen har vi vart ett gäng i parken och grillat, spelat fotboll och bara chillat. Men nu behöver jag verkligen en break från solen haha, har blivit helt ojämt bränd med i ansiktet med. Knallröd på ena halvan och typ vit på andra, känns väl sådär.. haha. Ska ta en paus nu sen får vi se om vi plockar fram vinflaskan ikväll, mycket som lutar mot det. Underbart väder, sista veckan i Oslo och jag är ledig i morgon. So why not egentligen?

26 maj 2012

Rita Ora

så sjukt vacker tjej

wild hearts can't be broken


pancakes with strawberries & whipped cream

Vi tog till vara på dagens sista sol med en mysig pannkaks-kvällsmat på balkongen, såna små saker man borde göra oftare. Nu är Eurovision i gång här hemma, men det blir ju bara värre för varje år. Bara ballader och psykopater. Nej vinner inte Loreen ikväll så blir jag fan besviken!



parkhäng hela dagen

Åh jag är sliten idag. Somnade allt för sent igår och har vaknat flera gånger på morgonen helt svettig. Vi har ett enormt fönster i rummet utan gardiner eller nåt, och med morgonsolen rakt in. Så det blir som en bastu här inne på morgonarna, hemskt. Gårkvällen var iallafall bra, startade med förfest kombinerat med avskedsfest här hemma sen vidare till en klubb där ena sambon hade fest där vi dansade oss svettiga. Lyckad kväll!

Idag har vi hängt ute hela dagen, solade i parken en stund sen vidare till en annan park och åt thaimat. Ikväll är det självklart Eurovision som gäller!

25 maj 2012

your shirt has to go, but you can stay


Shiiiit jag är stekt haha. Låg ute i typ tre timmar, trodde inte solen tog något men nu ser jag ut som en kräfta haha. Nu i eftermiddag har jag vart ute och glidit en stund, kollat lite affärer och ordnat för kvällen. Men det går ju knappt va ute, jag svettas ihjäl. Snart dags att hoppa in i duschen & börja fixa sig. Ikväll är det avskedsfest som gäller!


Good morning sunshine

Godmorgon! Jag är ledig från jobb idag men var ändå uppe i tid, startade med en walk i parken och nu har jag precis slängt i mig lite frukost. & nu är det dags att dra sig mot parken igen, ska jobba på brännan ett par timmar har jag tänkt!



24 maj 2012

yesterday is gone and tomorrow is not promised

Väntar på syrran så ska vi ut i sommarvärmen. Tror vi samlas ett gäng i parken för grillning & ett par öl, bara chilla & njuta av kvällen. I morgon är jag fri från jobb, yeey. Later!


23 maj 2012

23 maj

Tog banan bort till syrrans jobb direkt när jag slutade idag, så satt vi ute en stund och gottade oss i solen. Sen blev det en långpromenad hem där ifrån. Nu är det dags att städa och få ordning här hemma, fixa inför fredag när vi har avskedsfest!

22 maj 2012

enjoy life today

Godmorgon! Har precis fått i mig lite frukost med kladdkaka inkluderad. Nu ska jag strax dra mig mot jobbet. Sommar idag med märker jag, nice att jobba i barnehage såna här dagar. Later, njut av dagen!




Goodnight

kladdkaka


Har precis gottat oss med kladdkaka dränkt i grädde. Varför är det så svårt att stå emot onyttigheter?



R