21 juni 2012

bye bye sverige, hello USA

Today is the big day. Kl 19.30 ikväll lyfter planet mot USA. Först ett par dagar i New York sen vidare till Miami. Älskade det förra året, så kommer älska det igen. Men det blir nog inga uppdateringar från min sida nu när jag är borta. Kommer inte ha mycket tillgång till varken dator eller internet. Men är hemma igen 9 juli!




18 juni 2012

I stay up super late at night, then realize it was a bad idea in the morning

Godmorgon! Känns helt fel att vara uppe såhär tidigt en ledig dag haha. Men vid 10-tiden rullar tåget mot Göteborg. Ska dit en tur med tjejerna, det blir shopping, god mat & en annan spännande sak. Kanske kan berätta senare.. haha. Later!




16 juni 2012

saturday

Okej idag mår jag bajs. Fy fan det blev nog lite för mycket av allt igår. Och ikväll ska jag vara i form för att festa igen, får köra rehab hela dagen..




15 juni 2012

fredag


Har precis vart framme på stan och kollat på alla balklädda studenter. Nu blir det en kall öl & på med sminket, sen drar vi oss iväg mot Drömstan för fotboll & fest med grabbarna. Have fun!


 

kort från onsdagens firande

14 juni 2012

amazing

Söta mamma hade fixat perfekta bakisfrukosten, räkmacka! Gårdagen var helt super. Firade älskade kusin hela dagen & natten. Och självklart blev vi kvar tills hennes klass kom på rundan vid 3-tiden på natten. Då hade man hunnit få i sig ett par öl så vi var på topp haha. Sen liftade jag & syrran hem på flaket, helt kaos haha. Trodde aldrig jag skulle hamna på ett studentflak igen, ibland har man tur! Bilder kommer!

13 juni 2012

13 juni

God morgon! Ska hoppa in i duschen snart, sen blir det frulle & fixa sig. Kl 13 har jag möte på arbetsförmedlingen. Största nackdelen med att vara hemma och inte jobba igen, att man måste ha med dom idioterna att göra. Aja sen kl 16 är vi på plats utanför skolan för att fira B som tar studenten idag. Stort grattis! Fan vad jag kommer va avundssjuk på alla studenter idag, jag vill också göra det igen. Lätt en av dom bästa & roligaste dagarna i livet!

12 juni 2012

life moves pretty fast, if you don't stop and look around once in a while you could miss it

Startade dagen idag med en lunch framme på stan med tjejerna. Sen blev det en runda i affärerna innan vi drog oss hemåt igen. Eftermiddagen spenderades med Josef, vi var uppe på Kinnekulle, promenerade runt & softade nere vid badklipporna. Jag var så sugen på att ta årets första dopp men helvete vad kallt det var! Sen avslutades kvällen med filmmys hemma hos B.

good morning tuesday

I'm up. Ska göra mig i ordning och sen dra mig fram mot stan och luncha med tjejerna. Men what's up med den här jäkla sommaren eller? Uteservering i solen var vad vi ville ha, tack för den.. Later!





10 juni 2012

it's monday tomorrow

Oh damn vad jag är uttråkad. Ligger här helt i min ensamhet, bara jag & datorn. Och det börjar bli fett lamt. Är trött på vardagen nu, dagarna bara springer förbi utan att man får ut något av dom. Nu får det snart bli sommar på riktigt så man kan steka hela dagarna, bli brun & snygg och sen festa & hänga på softa uteserveringar hela kvällarna. Så vill jag ha det, come on..



I don't think you realize how easily you make me smile