24 augusti 2012

bye bye sweden

 
Kunde inte somna i natt, resefeber blandat med massa andra tankar som spökade. Men lyckades få mig några få timmars sömn iallafall. Nu ska jag upp, packa det sista & göra mig klar. Runt 16 lyfter planet, & sen landar vi hos palmerna! Är hemma om en vecka, hörs då!
 

23 augusti 2012

goodnight

 
Dags att sova snart känner jag så man kommer upp i tid. Har inte orkat packa klart ikväll så får slänga ner det sista i väskan i morgon. Är ju inte mycket man behöver. Ett par bikinis, jeansshortsen & massa linnen så är man safe typ haha. Känns inte ens som vi ska åka, allt blev så snabbt bestämt. Men spontanresor brukar bli bra! Aja ett par kapitel i "livet deluxe" nu sen godnatt!
 

words.


movie & icecream


you only live once

 
Har hängt med Josef idag. Vart framme på stan en sväng & bränt ett par hundralappar på höstkläder. & sen kom jag på att jag kanske ändå bor i värmen i höst haha. Aja.. Sen fick det bli kebab på Elan, är typ stammisar där haha. (bantning var det ja..) Nu är vi hemma hos han, ska slappa här en stund & se nån film. Sen måste jag hem och packa för imorgon drar jag, pappa & syrran till Cypern, Ayia Napa! Har ju snackat om en resa fram & tillbaks ett tag nu, hade planerat en storstadsweekend först men så var solresorna billigare så då slog vi till. Bokade den på morgonen idag, drar iväg imorn. En vecka med sol & avkoppling är precis vad jag behöver. & en fet bränna inför hösten. Yeeey! 
 
 

22 augusti 2012

karma is only a bitch if you are



I want to be that girl that changed everything. The girl that made a difference. The girl that gave you a story to tell

 
Vilken slapp dag. Var hemma hos moster och åt hamburgare vid 2, sen blev det en shoppingrunda efter det. & sen har jag bara vart hemma och latat mig hela dagen. Och det ska jag fortsätta med. Pappa kommer hem strax så då blir det middag med familjen, ska styra upp något angående resan! Sen får det nog bli ett långt bad, behöver koppla av.
 
 
bild tagen för nån månad sen, saknar dom få soldagarna..
 

21 augusti 2012

the best way to make your dreams come true is to wake up


Har hängt framme i stan hela dagen idag. Tog en fika med tjejerna plus Alex & Love och snackade massa nyheter som händer i stan. Sen har vi vart barnvakter hela eftermiddagen, vart i stadsträdgården och matat änder & lekt på lekplatsen och sen lirat fotboll med grabbarna. Nu ska vi laga middag till mamma, måste fjäska till oss en resa innan sommaren är slut.. haha.

20 augusti 2012

what doesn't kill you fuck you up mentally


Har suttit här & sökt lägenheter i Stockholm som en galning,  så nu ska jag belöna mig med att krypa ner och läsa nya Solo. Slappstund!

words.

Lysekil dag 2 & 3


På lördagen vaknade vi upp till strålande solsken så då blev det sol, bad & snorkling nere vid bryggorna på förmiddagen. Sen vidare in till stan för lunch, åt sjukt god bakad potatis dränkt i kräftröra! Sen blev det lite mer bad & chill innan vi fixade till oss inför kvällen. Den här dagen var det hans födelsedag så jag bjöd på middag & ett par glas inne i stan på kvällen, riktigt soft. På söndagen hängde vi mest inne i stan, stekte i solen på bryggorna, åt räkbaguette, åkte båt & badade nere vid pinneviken innan det var dags att rulla hemåt igen.

   

honey I'm home


Hemma efter ett par härliga dagar i Göteborg. Har haft riktigt rolig & internationell helg haha. Hängt med våran brasilianska vän som vi träffade i Miami som kom till Göteborg bara för att träffa oss, kul att se han igen! Också har det vart VM i flag football så har vart där & sett på matcherna & träffat folk från alla möjliga länder. Svenska tjejer var uppskattade kan jag lova, alla ville ta kort med oss, Mexico gav oss tröjor & vi blev filmade för nån tv show i Panama haha. En del fest har det blivit med såklart, i torsdags var vi taggade, fulla & allför rika haha, alkoholen flödade på vårat bord på Berså. & I lördags hängde vi med folk från flaggfotbollen. Så det var vi tjejer, våran brasse, brudarna från Brasilianska laget & ett gäng killar från Norge, Kanada & Panama, riktigt kul! Och igår avslutade vi helgen lugnt med bio & kvällsfika. Såg Snabba Cash, hade inte så höga förväntningar på den då första filmen var kass. & denna var ju inte bra den heller, men bättre än den första. Allt för rörig & brutal, men ett viktigt budskap fanns där iallafall.

Var extremt dålig med kameran hela helgen. Får hoppas att B har några fler användbara kort på sin phone.