30 april 2013

hello alcohol, long time no see

 
Det var ett par veckor sen jag drack nu, men ikväll är det dags för lite fun time. Ska börja föra här hemma nu sen får det bli ut och fira valborg någonstans, får se vad Stockholm har att erbjuda ikväll. Cheers!



26 april 2013

stolt över mitt fredagsgotte idag


 
Det blev inget chill direkt efter middagen förut. Drog på mig kläderna och tog banan in till stan och mötte upp syrran för en promenad hem i stället. Stockholm är en så fin stad, man tycker om det mer och mer för varje dag. Sommaren kommer bli amazing! Men nu så ska jag inte resa mig från soffan mer idag.
 

   
 

hello my dear friday


Äntligen fredag. Blev en walk hem från jobbet idag, vinterjackan som jag var dum nog att ha på mig fick åka av efter halva vägen när jag typ dog av värmeslag haha. Dags att dumpa den nu? Sen har jag varit och svettats på gymmet. Sitter här och njuter av fredagsmiddagen nu, ikväll ska jag slappa till max!


25 april 2013

 
 
 
 

 
Vilken härlig dag idag, största fördelen med mitt jobb på våren & sommaren är ju lätt att få vara ute så mycket (och sörsta nackdelen på vintern.. haha). Slutade 16 idag då blev det ett besök på gymmet, körde egen kondition & sen spin 30 minuter. Efteråt chillade jag i bastun ett tag, så skönt men blev helt trött efter haha.
 


23 april 2013

love


I can and I will

 
Var på gymmet och köttade efter jobbet, så jäkla skönt att vara igång igen. Ska försöka vara så hälsosam jag kan nu ett tag framöver, försöka dra ner ordentligt på socker. Men någon gång ibland måste jag få unna mig, annars överlever jag aldrig haha! 
 


22 april 2013

Monday

 
Monday baby. Dagen startade ju lite trist med att pussa J hej då på stationen, men vi ses om två veckor igen! Sen var det jobb som gällde, riktigt soft jobbdag som tur var för jag är löjligt trött idag. Efter jobbet mötte jag upp B så var vi och kollade på en lägenhet. Blandade känslor för den, ska fortsätta kolla iallafall. Sen har jag tränat, så jäkla skönt är det att träna efter en onyttig helg haha. Den här veckan får det bli hårt!
 
 

21 april 2013

 
Har haft bästa helgen, gonna miss it!
 


spring feelings


 

new jeans shorts





sunny sunday

 
Vi har precis ätit god middag här hemma nu. Idag blev det tacogratäng, jag är en riktig wifey när jag väl vill! Tidigare delen av dagen har spenderats ute i solen, glidit runt & käkat glass. Ikväll blir det chillkväll med film & gotte, ska bara slappa & mysa massa sista kvällen ihop. I morgon är det verkligen dags för nya tag på gymmet. Den här veckan har varit min sämta på länge, tränat för lite och ätit mer onyttigt än på dom senaste månaderna sammanlagt haha. Så ser fram emot ett svettigt pass i morgon! Men det är i morgon det, ikväll ska jag njuta av sista godsakerna.  
 

 

 

har blivit glasstorsk..


20 april 2013

@ Urbancoffee


Vi är på Urban och tar en mysig kvällsfika.


 
Jag blev lite förälskad inne på bikiniavdelningen på H&M idag..
 

make today your day

 
Vi har haft en jättehärlig dag, bara hängt ute & njutit av solen. Ätit glass, lunchat, kollat affärer & bara promenerat runt. Avslutade med att sitta nere vid vattnet vid Gamla stan en stund. Nu ska vi slappa hemma ett tag och fundera ut något kul till ikväll! 
 

lunch at sandy's

 

Glass i Kungsträdgården