31 maj 2013


Har varit ute och ätit en god grekisk middag. Nu blir det ett par öl på balkongen och sen ska vi checka in bargatan haha!


welcome to the good life


Tänkte bara kika in och säga att vi har det jävligt härligt här på Kos!



26 maj 2013

resa bokad


Vi bokade precis en resa till Kos. Åker nu på onsdag och blir borta en vecka, ska bli helt jävla underbart. Bara sola, bada, chilla på stranden, dricka drinkar vid poolen, festa hela nätterna och skaffa en grym bränna, yeey!


hard knock life

 
Oh damn I'm tired. Vi har städat och packat här hemma hela dagen. Började klockan 12 och nu, åtta timmar senare, är vi fortfarande inte helt klara. Vi flyttar ju in i nya lägenheten 1 juli, och i juni månad kommer vi bo i en annan lägenhet i Täby. Så idag har vi packat ihop allt från den här lägenheten och sprungit upp & ner till förrådet. Orkar inte ens röra mig mer nu. Nästa projekt att hinna med nu ikväll är att kolla resor!
 
 
 


25 maj 2013


Hänger på Götgatan med sis, dricker öl & spanar på folk.




we should all start to live before we get too old, fear is stupid and so are regrets

 
Varit hemma en sväng nu. Ätit tonfiskrulle, rakat Henriks nacke och släng på lite smink. Nu ska jag & sis ut och ta en öl på någon solig uteservering!
 

sunshine


Äntligen är solen back in town. Så jag sitter bänkad ute på ballen nu med nya numret av Solo och njuter, nice!


24 maj 2013


Det blev ett besök på Imperiet efter middagen. Men nu är jag hemma i älskade sängen, det ska bli så skönt att få sova.



Hamnade på O'learys. Äter god club sandwich, äntligen fick jag stilla mitt sug efter pommes haha!


dinner tonight


Ska in till stan nu och möta upp sis. Sen blir det middag med ett gäng tjejer!

22 maj 2013

a smile is the prettiest thing you can wear

 
Hade tänkt ha ett par nyttiga dagar och rensa kroppen från all socker & annan skit jag tryckt i mig det senaste. Det höll två dagar men så idag lyckades B övertala mig till en fika haha. Nu har jag precis kört lite ansiktsbehandling här hemma, ska krypa ner i sängen snart. I morgon är det jobb 8-16, sen möte till 19 och sen ska jag & sis på bio. Ska se Fast and the furious 6, längtar jag älskar dom filmerna! På fredag blir det middag på Friday´s med ett gäng tjejer och på lördag tänkte vi gå ut och se Champions league finalen någonstans. Så det blir ett par rolig dagar framöver! 
 

one week left


@ Baresso


Hänger på Baressos uteservering med B och tjockar oss, härligt!



20 maj 2013

not my best day

 
Jag mår verkligen inte bra idag. Har ingen energi alls. Var trött hela dagen igår och har varit trött och hängig med världens huvudvärk hela dagen idag med. Somnade nästan på rasten på jobbet. Och nu känner jag mig frusen med. Orkar inte bli sjuk, känner mig verkligen helt tömd på energi. Så jag tänkte strunta i att klockan inte ens är halv nio än och gå och lägga mig snart, jag behöver det!
 


19 maj 2013

back to big city life


Var ute i Söne en sväng idag, det blir sån skön avkoppling att vara på såna platser som en paus från storstaden. Men nu ska jag strax hoppa på tåget tillbaks till Stockholm. Det blev ett snabbt besök hemma, men så himla värt det!



18 maj 2013

mango drinks


Eurovision & god mat





life is good


Det blev en trip till Spiken. Satt på bryggan i solen och åt mjukglass. När ska jag kunna bli nyttig igen haha? Ikväll blir det så klart Eurovision. Så då blir det god mat & myshäng med mamma, pappa, sis, J & Nic. 


@ Bakgårn


När vi kom hem vid ett i natt bestämde jag mig för att boka en biljett och hänga med sis hem. Så nu är jag i Lidköping igen haha. Sitter på Bakgårns soliga uteservering just nu och äter god lunch med J. Sen blir det nog en liten roadtrip!




16 maj 2013

I don't know where I'm going from here but I promise it wont be boring

 
Har hängt ute hela dagen. Först blev det glass i Kungsträdgåden och sen chillade vi på uteservering med öl och fortsatte fira. Och det vi firar kan jag nu avslöja är att vi fått ny lägenhet. Skrev kontrakt idag så nu är det safe. Flyttar in 1 juli, en fin & fräsch 2:a på Söder ca 20 minuter från där vi bor nu. Känns riktigt bra! När vi kom hem så blev det pizza. Min nya livsstil den här veckan har varit katastrof, behöver snart ett par hälsosamma dagar känner jag!
 

15 maj 2013

14 maj 2013

 
Tror ni det blev någon träning idag eller? Oh nej. Jag vet inte vart all min motivation tog vägen, den bara försvann. Och nu har gymkortet gått ut idag. Och jag ligger hemma i soffan och trycker i mig mackor & naturgodis. När jag varit stenhård i tre månader, varför inte ge upp precis lagom till beach säsongen liksom haha? Äh motivationen kommer och går, just nu känner jag för att bara njuta igen!
 
 

13 maj 2013

 
Syndade och hoppade över gymmet idag fast det bara är två dagar kvar på kortet. Hade inget sug alls plus att solen sken ju ute. Så har hängt ute med B & H hela kvällen. Myst på uteservering med mat och sen vidare för ett par öl och firade en sak. Nämner inte mer förän det är helt klart, men det känns jäkligt bra just nu! Nu är det snart dags för sängen, jobb & sen möte i morgon. Också får det nog bli ett allra sista besök på gymmet på kvällen.
 
 
 


njuter av vårkvällen


räksallad