30 juni 2013

@ Medis kök & bar


Är tillbaks i Stockholm, hänger på Medis och dricker öl med ett gäng tjejer!





Har haft två underbara dagar hemma, förhoppningsvis åker jag hem igen ganska snart. Men nu är det back to Stockholm som gäller. Är på väg mot Skövde nu med mamma & pappa, vi ska stanna på Thai house först för middag. Mongolisk bbq, så jävla gott! Sen är jag framme vid 20.30. Det blir en natt på hotell idag och sen flyttar vi till nya lägenheten i morgon direkt efter jobbet. Taggad!



29 juni 2013

saturday at home


Det blev ingen utgång igår ändå. Satt här på verandan och drack lite med J, mamma & pappa. Det blev både drinkar & shots! Men sen bangade vi utgång ändå, det kändes inte så lockande längre. Idag har jag varit på dop nu på förmiddagen. Inte det roligaste som finns, men smörgåstårtan vägde upp det hela haha! Tråkigt väder har vi här med, bara regn & grått. Så det får bli mys hemma resten av kvällen, ska nog laga någon mat & bara chilla med mitt hjärta ikväll!

27 juni 2013

 
Vi har haft en sista myskväll här i Täby med Carro som kom hem idag. Det blev film & massa gotte. I morgon jobbar jag 07.30-14.30 och sen blir det direkt på tåget hem. Tillbaks hit på söndag, då blir det en natt på hotell och sen flyttar vi in i nya lägenheten på måndag. Det ska bli så skönt att äntligen få landa och känna att man har ett seriöst boende, att man har något eget, ett ställe vi vet att vi kommer bli kvar på tills vi lämnar Stockholm. Längtar!
 
 


@ Täby Centrum


Hänger i Täby centrum med syrran, shoppar lite & har tjockat oss med både pizza och frozen yogurt!


24 juni 2013


give a little, get a lot

 
Sitter bänkad i soffan nu, kollar serier & kikar runt här. Hade världens lugnaste dag på jobbet idag, det märks att det är semester snart. Två veckor kvar och sen äntligen. Har dock inga direkta planer för mina lediga veckor än, men det är ganska skönt det med. Hade en del saker jag såg fram emot men som det ser ut nu så blir det inte av. Känns tråkigt, men what to do. Ska iallafall boka mig en biljett hem nu över helgen. Ska gå på dop, hänga med mamma & pappa och förhoppningsvis hitta på något roligt nån kväll. Kanske en utgång hemma i lilla lisch, det var ett bra tag sen haha!
 


23 juni 2013

@ East


Har vinkat av mamma på stationen, nu sitter vi på East och tar en cider innan vi ska vidare på bio om nån timma.
 

lunch


Sitter uppe på takterassen i Kulturhuset och lunchar med mamma.


 
Efter middagen igår gick vi ju vidare till Thaiboat och tog en öl. Det är så sjukt mysigt där. En båt inredd på thailändskt vid och med massa lampor. Och på uteserveringen har dom sand på marken & solstolar att sitta i. Så härligt, kommer hänga där massa i sommar! Nu ska vi fram till stan en sväng, ikväll åker mammorna hem & vi ska på bio. 
 


 

22 juni 2013

Thaiboat


Vi sitter på uteserveringen på Thaiboat nu och dricker Singha beer. Så jävla soft här!


indisk middag


Vi hamnade på Tre Indier, riktigt god mat!


saturday

 
Vi ska röra oss in mot stan nu och hitta någon mysig restaurang. Tror det blir indiskt idag!
 
 

last night

 
Igår startade vi ju kvällen med midsommar middag här hemma tillsammans med mammorna. Sen åkte vi på hemmafest i Södertälje. Satt ute hela kvällen och drack & åt massa gott. Bra kväll!



idag shottar jag hellre vitaminer


20 juni 2013

@ Kulturhuset stories


Sitter i solen på Kulturhuset stories och lunchar med sis & B. Äter sjukt goda quesidillas. Om nån timma ska vi möta upp mamma & faster på stationen.