30 juli 2013

give the ones you love wings to fly, roots to come back and reasons to stay

 
Ganska skönt med biomys idag. Vi såg Grown ups 2 och fan vad rolig den var, skrattade typ hela filmen. Så gå och se! I morgon hoppas jag verkligen på sol så att man kan hitta på något kul. Jag blir så sjukt deppig när det regnar och man bara ligger inne, hate it. Men now, bed time.  
 
 

if you are lucky enough to find a way of life you love, you have to find the courage to live it

 
 

lazy ass days


Vädret kan ju bara suga! Helt grått igår & lika grått idag. Så det har resulterat i att jag bränt för många hundralappar på stan, där sprack det shoppingförbudet som jag hållt hela sommaren. Det är nu man ångrar grovt att vi inte åkte till Barcelona i söndags som vi tänkte bokat lite spontant. Har precis färgat håret nu by the way, i en något mörkare och lite askigare ton. Är riktigt nöjd! Nu ska vi strax möta upp ett par tjejer så blir det bio!


28 juli 2013

We're crazy and we don't pretend to be anything else

 
Hemma i Stockholm efter en riktigt bra helg i Oslo. Har träffat alla vänner där, solat & badat, ätit sushi fyra dagar i rad och festat lite för mycket haha. Men kul har det varit! Nu laddar vi för ännu en party night. Ska hooka up med ett par vänner på en klubb där J Holiday kommer uppträda & festa ikväll. Och jag har hört rykten om att vårat gäng har bordet bredvid hans crew. Hoppas på en grym kväll!

24 juli 2013

we're in Oslo baby


Vi var framme i Oslo vid halv tre efter en sex timmars varm tågresa. Känns lite skumt att va tillbaks här, inte vart här sen vi flyttade för lite mer än ett år sen. Det är sjukt varmt här så vi har hängt i Sofienbergsparken och ätit massa sushi & chillat!




23 juli 2013

stop thinking, just do it

 
Sjukt trist väder i Stockholm idag, så vi spenderade dagen i Kista gallerian med shopping & god mat. Nu ska jag pack my bag för i morgon åker vi till Oslo!
 

@ Kista foodcourt