28 februari 2014

movie & playtime tonight



every day is a Starbucks day


Efter att ha spenderat hela dagen i sängen så lyckades vi äntligen kämpa oss ut vid fem tiden. Har hängt på Lincoln road, druckit kaffe & spanat på folk. Ikväll blir det lugnt så vi har tänkt gå på bio. Äntligen ska jag få se Wolf of Wallstreet har längtat!


best hangover breakfast


Last night at club Story


What a night last night. Alltså våra utekvällar har börjat bli spårade, inte så konstigt kanske när man halsar vodka & cranberry värre än en man haha. Crazy, men fan vad kul vi har det!


26 februari 2014

Planet Sushi


Vi har precis varit och ätit på Planet Sushi. Dom har helt ärligt den bästa sushin som existerar, har som tradition att äta där varje år vi är här. Både sushin & desserterna dödar!
Diggar även inredningen med deras coola bord!





words.


lapdance tuesday at Cameo


The party mode was on top last night. Vi var på Cameo and some crazy shit went down haha. Så idag mår man verkligen som man förtjänar, men efter en portion ostig pasta & en kall cola känner jag mig lite bättre. Nu behövs bara en shower & a powernap!








25 februari 2014

words.


lunch break


South Beach


Har varit nere på stranden en stund nu i eftermiddag. Spring Break season börjar dra igång nu så det är fullt med ungdomar på hela stranden. Jobbiga jävlar som bara super, knarkar och leker tuffa haha. Nu blir det lite chill hemma så får vi se vad som händer ikväll. 


breakfast


Laddar med lite frulle och sen blir det beachen!


24 februari 2014

LIV


Igår vart det utgång på LIV där Birdman & Paris Hilton firade sina födelsedagar. Packat med folk, bra drag, massa drinkar och en hel del kända ansikten. Vi är inte lika kändiskåta längre som man var förr haha, men det är ju alltid kul att se kändisar in real life. Och här i Miami blir man ganska van vid det då det ofta är kändisar på klubbarna. Jag lovar att försöka bli bättre på att ta bilder!

22 februari 2014

words.


be with someone who can make you laugh when you don't even feel like smiling


On my way out to meet up with an old Miami friend.




Lite halvdålig uppdatering här ifrån, sorry for that men har typ inte haft tid. Igår var vi en sväng på stranden, sen ute på en lång shoppingrunda och på kvällen vart det utgång. Vi var på Dream, en av dom klubbarna vi faktiskt aldrig vart på tidigare.  Helt ok men nothing special went down. Idag har vi också varit nere på playan en sväng. Det är en stor Mat & vin festival nere på stranden den här helgen så det är massa folk. Nu ska vi ut och leta efter en bra mataffär!

sneakpeak at the apartment


Här är några bilder på våran lilla lya här i Miami. Lite stökigt på korten men det är riktigt mysigt. Älskar väggen vid tvn! Det finns en soffgrupp också men vi använder den bäddsoffan och sover i, också har vi en liten walk in closet. Perfect stay for us!





chillaxing by the pool