31 mars 2014

words.


don't follow your dreams, chase them










lazy day


Har haft en riktig lazy day idag, är slitna efter gårkvällen som blev ganska vild. Det räcker med att säga att den avslutades här hemma med att vi sprang runt halvnakna och kastade kronärtskockor på varandra haha. Så idag har vi chillat på en mysig uteservering i Los Feliz och åt riktigt god mat! Sen var vi på Museum of death, sjukaste museet ever. Det var olika rum med teman som bland annat "seriemördare", "självmord", "avrättning". Så var det massa texter, artiklar & foton. Riktiga foton på mördade människor, folk med avhuggna huvuden och sånt. Riktigt nasty, vi kunde typ inte kolla på hälften av bilderna. Man blev varnad innan att inte gå in om man är känslig, förstår det.. Nu blir det en lugn kväll hemma med glass & cola i sängen. Need it!





one more



Last night @ Greystone



29 mars 2014

a day in downtown


Idag har vi hängt inne i downtown hela dagen, i fashion district. Och det var så sjukt mycket affärer, har aldrig sett så mycket butiker i samma område. Kläder, skor, smycken, väskor, kepsar och allt butik efter butik. Snygga saker med. Och billigt, alla ringar i smyckesaffärerna för 1$ styck bland annat haha. Vi var där i typ 5 timmar och hann ändå inte shoppa något nästan. Gick runt och kollade utbudet först sen började allt stänga. Så vi måste tillbaks någon dag i veckan haha. Jag fick iallafall med mig ett par nya sandaler och lite smycken. Och ett par blåa linser, spännande har alltid velat prova färgade linser men det har aldrig blivit av. Fett rädd för att sätta i dom bara haha!




28 mars 2014

from last night


hey sexy..





words.


find a beautiful place and get lost










go hard or go home


What a night last night. Startade på 1oak där Steven Tylor firade sin födelsedag haha. Lite kul att se han men inte riktigt vårat typ av party, no hiphop no party liksom. Så vi drog vidare till Playhouse och körde järnet. Slutade med att vi hamnade uppe hos djn!  Sen blev det efterfest, en lite annorlunda sån. Kommer in och det första vi ser är en stor studio där massa killar höll på och gjorde musik. Och i nästa rum sitter några och spelar tv spel och några kör basket, yes en basketplan i vardagsrummet haha. Var fett kul faktiskt! Det är så kul här i LA för man vet aldrig vem det är man hänger med och vad dom är för något. Som han vi gick till igår som vi nu såg på insta är artist som är kompis med massa kändisar som bland annat Chris Brown, Rob Kardashian & TI. Och han som körde oss hem är också artist det var tydligen hans låt vi stod och dansade till på klubben haha. En annan rolig sak är att Sean Kingstons bror började följa oss på insta dagen efter festen där. Det är i LA det händer!






27 mars 2014

looking so bomb gonna find me a honey


Snart kommer brudarna hit så blir det förkrök innan One Oak ikväll. Har haffat en promoter som kommer och hämtar oss här, det gillar vi!


words.


26 mars 2014

Wednesday


Idag har vi haft en sån där härlig walking day igen haha, idag blev det på runt 6 timmar. Fattar seriöst inte hur vi klarar det haha, men det är nice ändå man får se så mycket när man går! Idag har vi bland annat varit runt i Westwood & Beverly Hills. Har besökt Marilyn Monroes grav, checkat in området vid UCLA och alla studentföreningshus, spanat in alla enorma villor & mansions bland annat Playboy Mansion. Det är sjukt vilka hem vissa har! Sen tog vi en sväng på Rodeo Drive bland alla lyxbutiker. Avslutade kvällen med Juicy Burger på Hollywood blv. Tur vi promenerar så mycket med tanke på vad vi stoppar i oss varje dag haha!