31 maj 2014

He tasted her and realized he had been starving..


Dags att köra igen. Ska försöka ta några kort ikväll!


Saturday


Haft en heldag ute. Började på Oxford Street och alla butiker, men inte en enda sak shoppade jag äkta stolt över mig själv haha! Tog en paus på Starbucks med, of course.  Testade deras nya frappe med kokos, fett god! Sen hängde vi lite här i Camden med, åt mat nere vid vattnet och kikade på Camden Market. Härlig dag men nu värker fötterna något extremt! Ska äta lite gott nu sen tagga utgång ikväll!







Gårkvällen var bra, mötte upp syrrans kompis som bott här ett par veckor och hängde på nån klubb jag inte minns namnet på haha. Sen åkte vi fel med bussen hem så det slutade med att vi fick promenera typ en timma mitt i natten. Lite creepy.. Men vi klarade oss, nu ska vi ut och spana in London! 


30 maj 2014

Ready for London




I'm in London baby


We are in London baby! Hyr en lägenhet i Camden, har varit ute och kikat en sväng och det verkar vara värsta chilla området. Massa butiker, matställen & caféer. Think I seriously died and came to food heaven haha. Det finns så mycket gott vart man än tittar. Och i mataffärerna med. Jag tyckte USA var grymt på den fronten, London slår det big time. Vi gick mellan hyllorna och bara "åh kolla" "jag döör så gott" haha. Idag blev det iallafall lunch i en slags foodcourt utomhus, kinamat & sen godaste crepen med nutella, banan, jordgubbar, nötter & grädde till efterrätt! Det finns sjukt mycket snygga kläder och skor med. Massa sneakers, air max överallt jag dör. Och jag som skulle ha shoppingförbud good luck.. haha! Nu blir det dusch, på med smink, ta en kall och sen utgång!







29 maj 2014

I need to get away to feel again


Väskorna är packade och vi är fett taggade, i morgon sticker vi iväg till London. Åker med mamma & moster och blir där tills på tisdag. Det är vår födelsedagspresent från mamma, en gratis resa till London är ju aldrig fel haha. Det ska bli så kul, jag har alltid velat åka till London. Åh jag älskar att få uppleva nya platser! Plus att det ska bli så skönt att komma iväg lite igen. Har bara varit hemma tre veckor men det känns som en evighet. Okej att det har flytit på bättre än jag trott men jag känner ändå att jag vill iväg igen. Gonna be awesome! 


words.



Håller på och packar inför London. Och damn det är typ svårare att packa inför fyra dagar i en europeisk storstad än vad det var för våran fyra månaders resa haha. 


28 maj 2014

words.



no reason to stay is a good reason to go

 
 
För typ två veckor sedan skickade vi iväg ansökningar till Glendale Community College i Los Angeles, och idag fick vi besked om att vi har kommit in på skolan. Känns helt grymt såklart. Vill dock inte ta ut glädjen helt än då vi inte fått beviljat studielån än. Men det känns som att det ska gå vägen och då flyttar vi till LA i augusti. Wohoo!
 

out for dinner


Hänger på campingen med kvinnorna i släkten, mormor bjuder på middag! Mitt livs sista pizza for sure haha.


27 maj 2014


let your faith be bigger than your fears


Idag har jag & sis varit ute på cykeltur, landade på nästan fyra timmars cykling. Så jävla nice! Så är helt slut nu, kommer sova som en stock i natt haha. I morgon hoppas jag på sol så vi kan hänga ute hela dagen och sen på kvällen blir det middag!


26 maj 2014

words.


monday


Har haft myskväll med mina fina tjejer ikväll. Ätit god mat, sett på film och bara pratat. Får passa på att umgås nu när vi alla är i samma stad och har tid. Nu är det sleeping time, i morgon satsar vi på cykeltur jag & sis!


how I feel right now haha


25 maj 2014

words.


I'd be his if he asked, but he never will..


summer feelings


What a nice day. Mötte upp Alexandra & barnen så hängde vi på klassfotbollen först ett par timmar. Passade på att mysa massa med lilla Molly, så härligt! Sen blev det lite lek med Love hemma hos dom, en glass på Birgers och sen hamnade vi på mormors soliga balkong och blev bjudna på middag. Nu ska vi fundera ut vad man kan göra resten av den här soliga kvällen!