30 juni 2014

words.


something new


I've not been everywhere, but it's on my list


Idag har vi fortsatt med vårat projekt att utforska olika förorter här i Stockholm haha. Vi åker helt enkelt runt och checkar läget och sen ger vi alla ställen ett omdöme haha. Har hunnit med dom flesta, några kvar! Nu tar vi paus hemma med mat & fotboll, sen ska vi in till stan och glida lite ikväll!






28 juni 2014

go where life takes you


Igår var vi på en väldigt annorlunda fest i Äppelvillan borta i Nacka. För det första så har dom ordnat med bussar som tar en från stan till festen. Och inga vanliga bussar utan äkta partybuss med soffgrupp, musik, badbollar, en kiosk, lampor & dekorationer haha. Sen var festen i en stor villa med enorm trädgård där det fanns allt från bar och matvagnar till en karusell. Och inne i huset fanns lite allt möjligt, bar på båda våningarna, ett biljardrum, dansgolv på övervåningen och en tatuerare för den som var sugen. Haha helt klart något nytt!












love when you're ready, not when you're lonely


Lazy morning. Varit iväg och ätit pizza i Södertälje, perfekt bakisfrulle haha! Nu är jag & sis på väg hem till en vän för fotbollskväll. Kommer bli en spännande match. Jag gillar båda lagen som fan, är impad av hur Chile har krigat. Men ändå står jag fast vid Brasilien, så dom håller jag på ikväll!



27 juni 2014

actions always prove why words means nothing


Idag har jag tagit oskulden av att äta ute ensam haha. Har hängt runt i Skövde ett par timmar, så fick bli thailunch. Har alltid tänkt att det måste va så trist att sitta ensam och äta, men där chillade jag med min pad thai & spanskaboken och det var hur nice som helst haha. Nu är jag på tåget back to Stockholm. Ikväll blir det utgång är sjukt taggad. Brudarna väntar redo när jag kommer så det blir jalla jalla för mig!


25 juni 2014

don´t expect things to happen, it´s better to feel surprised than to feel disappointed

 
Har passat på att ha värsta "ta hand om mig själv dagen", bäst att passa på nu när man är hemma i lilla lugna Lisch haha. Har tränat, tagit en löprunda, tvingat mamma att laga mat till mig och haft lite "hemma spa" nu på kvällen. Nu kryper jag ner i sängen med nya numret av Solo, I´m done for today!
 
 
 


ready for a three hour ride


24 juni 2014

words.


focus on the things you can change and let go of the things you can't


Har haft en heldag ute idag, äntligen lite sol! Började med ett besök på mitt gamla jobb, kul att träffa alla igen. Saknar allt dom små vildingarna lite! Sen promenerade vi ner till mysiga Hornsbergsstrand och åt sushi. Också avslutade vi kvällen med fotboll & öl på Retro tillsammans med Hanna. Några gamla Stockholms polare kom förbi med, härligt med lite catch up! Nu är det sleep time, tåg att passa i morgon.