29 juli 2014

enjoy every moment you have


Bad update, I know. Passar på att bara vara & hinna träffa alla nu innan vi åker. I lördags blev det ju en liten utgång igen, höll det lugnt dock. I söndags & måndags blev det bad, såå skönt i vattnet! Igår passade jag på att träffa J med, blev en lång kvällspromenad med massa catch up. Idag har jag varit hemma hos mormor en sväng och sen hängt med tjejerna. Först blev det chill & mat på Romas uteservering och sen åkte vi ut till marinan och checkade in deras båtar & åt glass. Härlig kväll!


26 juli 2014

saturday


Precis när den här lördagkvällen såg ut att bli riktigt trist så bestämde vi lite spontant att vi kör en utgång idag med. So lets go!


I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday











find a beautiful place and get lost


Hade en riktigt nice kväll med brudarna igår, får passa på att träffa alla nu innan vi åker. Två veckor kvar i Sverige..


25 juli 2014

it's a good day to have a good day


Igår körde vi på en utgång i Smögen, träffade på en kompis också så det var trevligt! Nu är vi back home och ikväll blir det party med tjejerna. Dom kommer snart hit så ska vi föra lite här innan vi går ut. 30 grader ute på verandan nu, nice!


24 juli 2014

cheers


some people cross your path and change your whole direction


Igår bröt vi våran alkoholpaus haha. Över en vecka utan, första gången på typ sju månader. Så igår fick det bli ett par öl inne på Smögenbryggan med päronen! 




Njuter av en sista solig dag här på västkusten. Vilket jäkla väder vi har haft, underbart!



23 juli 2014

she believed she could so she did


Första gången på över en vecka som man är lite fixad. Har varit helt och hållet utan smink och det har varit grymt skönt. Men det känns allt lite bra med lite make nu med.. haha. Vi ska in till Smögen nu hela ligan och kolla läget!


words.


22 juli 2014

sunset



playtime


Har varit och spelat minigolf nu ikväll. Känns kul att ha lite familjetid!



If you have the power to make someone happy, do it. The world needs more of that.


Igår lämnade vi Lysekil efter ett par härliga dagar där och åkte vidare till Smögen. Var framme på eftermiddagen så då blev det en tur in till Kungshamn, kikade runt och åt baguetter med röra. Sen blev det en kvällsfika vid havet och dagen avslutades med att se på solnedgången från berget. Idag har vi varit ute på Hållö hela dagen. En jättefin ö med häftig natur. Bästa klättringsbergen och havet var   nästan turkost på vissa ställen. Kändes som man var utomlands! Nu blir det strax middag här ute i solen!








20 juli 2014

sunday


Vi fortsätter njuta här på västkusten. Idag hängde vi först på bryggorna inne i stan. Det blev sol, bad & spel. Sen åt vi langos vid bodarna och avslutade med en glass. Ikväll har vi klättrat i berg & kvällsbadat. Har precis fått i oss lite god mat och nu är det dags att landa i sängen framför en film. Jag älskar dagar när man varit ute & igång hela dagen och sen är helt slut kl 9 haha.






Igårkväll blev det först middag med räkmackor & kräftor och sen en sväng uppe i bergen. Satt där uppe och såg på solnedgången!




19 juli 2014

someday, someone's is going to look at you like you're the best thing in the world


Idag startade vi med lite sol & bad, så himla härligt väder. Och jätteskönt i vattnet! Sen åkte vi in och åt nere vid bryggorna, tradition varje år här! Det fick bli bakpotatis med skagenröra, yum! Hittade ett nytt mysigt ställe med, så chillade där ett tag i solen. Älska västkusten!