25 september 2014

romantic slaps on the ass


Dålig på detta igen ja.. Igår var vi lite olydiga och körde en utgång trots skola kl 8 idag haha. Lil Wayne firade sin födelsedag på Lure så vi var tvugna att checka läget. Så det blev ett par drinkar och lite span på Weezy. Nu kom vi precis hem från skolan,  ska plugga någon timna och ikväll ska iväg till Hollywood och äta sushi!


21 september 2014

trust the vibes you get, energy doesn't lie


Har varit ute och glidigt i downtown hela dagen. Checkat in värsta mexikanska området såå mysigt och sen vart i Little Tokyo. Nu försöker vi tagga till för utgång,  Greystone Sundays!






saturday fun







20 september 2014

play day


Nu ska vi inviga våran volleyball plan. Kommer över ett gäng vänner så blir det play & drink!


19 september 2014

1oak last night


Igår var det utgång på 1oak där det var kändistätt. P Diddy, Jamie Foxx, Leo Dicaprio & Jason Derulo. Bra drag!










15 september 2014

pics from saturday








Venice beach


Idag har vi hängt i Venice hela dagen med en vän. Bara chillat på stranden, ätit god mat & glidigt runt. Jag älskar Venice det är lätt mitt favoritställe här i LA!










14 september 2014

saturdays are for adventure, sundays are for cuddling


Igår var det big time party här hemma, massa folk & jävligt kul. Slänger upp någon bild sen! Nu blir jag snart upphämtad så blir det biomys, perfekt söndag! 


mexican dinner


13 september 2014

birthday party

 
Ikväll är det birthday party här hemma hos oss, Malin fyller år på måndag så det ska firas idag! Kommer nog bli awesome!


pool time


Friday fun


Har hängt i Hollywood hela kvällen. Först var jag & sis på Lucky Strike och bowlade med två vänner. Sen mötte vi upp våran svenska klasskompis Amanda så blev det en late night dinner!