31 oktober 2014

appreciate good people, they are hard to come by


Har haft fullt upp det senaste, inte hunnit kika in här så mycket. Har ju haft föräldrarna här på besök i en & en halv vecka, har varit så kul att ha dom här! Vi har haft fullt schema och gjort saker hela tiden. I onsdags hade vi en sista dag ihop i Venice & Santa Monica. Det blev avskedsmiddag på Bubba Gumb, så jävla god mat! 




27 oktober 2014

to love without knowing how to love wounds the person we love


Spent all day in Santa Monica. Strandhäng, middag & shopping. I morgon är det skola som gäller, back to reality efter en grym helg! 



26 oktober 2014

it always seems impossible until it's done

Har haft en grym helg i Vegas. That place, magic. A hell lot of party också, är helt slut nu haha. I morgon blir det Santa Monica hela dagen! 








23 oktober 2014

LA View


Varit uppe i Griffith Park ikväll och kollat solnedgången,  så himla fint! Kort gör ingen rättvisa alls, det är helt magiskt.



22 oktober 2014

if it is important to you, you will find a way


Det blev middag på Octopus (kärlek till deras sushi!) & sen drinkar vid LA Live. Nu är det bed time, skola i morgon och sen massa planer igen!




The only impossible journey is the one you never begin


Har glidit runt och gjort saker hela dagen. Startade i Echo Park och sen vidare till Olvera Street för mexican food & margaritas! Avslutade med shopping i Fashion District. Nu ska vi nog ut och ta en drink någonstans.







20 oktober 2014

you are what you do, not what you say you'll do


Day 1 with the parents. Startade med frukost på Ihop och sen har vi turistat hela dagen. Har besökt Marilyn Monroe's grav, glidit på sunset, varit på Farmers market & ätit och sen hängt i Hollywood. I morgon får dom klara sig själva när vi har skoldag, på onsdag blir det massa kul igen!







I love to hang out with people thar make me forget to look at my phone


Har haft en så jäkla bra helg, haft sjukt kul. I torsdags var det ju drinkar & utgång med B, i fredags hängde jag med en vän och rökte hookah & drack drinkar, i lördags blev det också drinkar i Hollywood och igår basketmatch. Hade sån tur, vi skulle bara gå och sätta oss nånstans vid Staples Center och spana in alla folk som skulle på matchen. Också träffade vi på ett gäng som bara "vi har extra biljetter och en suite på matchen, vill ni med?" so why not liksom haha? Så nice att hänga där uppe i suiten, drack öl & hade hur trevligt som helst. Bästa gänget! Sen drog vi vidare på en barrunda och runt 12 mötte vi upp päronen. Yes våra föräldrar är här och hälsar på yeeey, ska bli så kul!







17 oktober 2014

your future is created by what you do today, not tomorrow


Last night was so much fun. Var i Hollywood med B och drack drinkar. Det är så kul att sitta där med alla folk som går förbi. Vet inte hur många människor vi pratade med igår haha, hade fett kul. Planen var typ en drink men vi ended up at Supperclub och sen nattpizza haha. Spontana kvällar är dom bästa!



16 oktober 2014

even the biggest failure beats the hell out of never trying


Tog till vara på våran lediga dag igår och hängde runt ute hela dagen. Först gled vi runt i Hollywood och letade Halloween outfits. Det finns så sjukt mycket, det ena slampigare än det andra haha. Sen blev det Farmers Market för mat, shopping & glass!