30 november 2014

hello december.


don't lose yourself to someone who doesn't care about losing you


Har hängt i Universal City hela dagen. Tyvärr så regnade det hela tiden, men det var riktigt mysigt ändå. Första gången sen vi kom hit som det regnat en hel dag, kind of cozy nu på kvällen. Så det blir chill med film!







wake up and live


Hängde i Hollywood med B igår och drack drinkar. Sen blev det 1oak & sen efterfest i hillsen. Så ramlade innanför dörren vid 5 i natt haha. Idag ska vi åka till Universal och få lite julstämning såhär på första advent! 



29 november 2014

words.


when nothing is sure, everything is possible


Igår vart det utgång igen, The Game's b-day party. En vän till oss är tydligen barndomsvän med honom så vi fick hänga på. Möttes upp på Four Seasons i Beverly Hills, som för övrigt var fett fint! Sen åkte vi Lamborghini & Ferrari och mötte upp självaste The Game innan vi drog vidare till Supperclub där festen var. Nice!



28 november 2014

we're more than friends but less than a couple


Hade en riktigt bra Thanksgiving igår med fina vänner. Åt så sjukt mycket mat & kakor haha! Och alla blev askalas & körde massa roliga spel. Bra kväll med massa skratt!



27 november 2014

Happy Thanksgiving


Idag ska vi fira våran första Thanksgiving, so excited! Ska iväg till ett par vänner på middag.     Knytkalas så vi är uppe och lagar mat här nu. Har värsta julkänslan haha. Think it's gonna be a good day. Happy thanksgiving! 


24 november 2014

21 november 2014

words.


think twice before you give a fuck


Last night was crazy. Den började som ett kaos med den ena dåliga saken efter den andra haha. Men sen slutade det med att alla blev fulla & gick all in på Playhouse haha. Sen efterfest hos Trey!




@ Kino


Bakis middag & gossip time!


20 november 2014

you were my cup of tea but I drink champagne now


Thursday is over & it's time for weekend. Only three weeks left in school now, that's kind of crazy. Ikväll ska vi ta ut våran roomie på ett lite sent födelsedagsfirande så det blir dinner & drinks in Hollywood. Time to get ready! 


15 november 2014

words.


you are what you do, not what you say you will do


Hängde i Hollywood med B igårkväll. Hade tänkt ta typ en drink, men som alltid slutade det med typ sju drinkar & utgång på det haha. Hade fett kul iallafall! 





14 november 2014

old ways won't open new doors


Har hängt i Hollywood hela dagen med B. Checkat affärer, spenderat pengar & spanat på folk! Ikväll får det nog bli en drink någonstans, det är ju fredag.



13 november 2014

to live is the rarest thing in life, most people just exist


back on track


Har haft en liten break här ifrån, men nu blir det back on track igen. Och vad har hänt? Fest, fest & mer fest typ haha. Förra helgen vart det uteserveringshäng & vin med B på torsdagen, houseparty här hos oss på fredagen och sen utgång lördag & söndag. Söndagen var craazy haha. French Montana's b-day party på Supperclub. Massa kändisar & asbra stämning. Och vi vart drunk as hell haha. Nu har det varit en paus för skolvecka, but now it's time for weekend again! Och uppdateringar här, yes!


this food.