31 december 2014

sushi & champagne


happy new year

 
2014, tack för att ha varit det bästa året någonsin. För exakt ett år sen idag firade vi in 2014 i Santo Domingo, sen väntade över fyra månaders resande, en grym sommar hemma i Sverige och sen en flytt till LA. Har fått uppleva så vackra platser, träffat underbara människor och skapat grymma minnen. Det här året har innehållt allt, men mest glädje, skratt & spännande utmaningar. Det kommer vara svårt att slå det här året, men fuck it jag ska se till att 2015 blir lika bra om inte ännu bättre!
 
Här har vi börjat fira nu precis. Varit nere och badat jaccuzzi och nu är det dags att get ready. Kvällen startar här med brudar, sushi & skumpa och sen vidare för parteey all night.
 
Bye 2014, welcome 2015. I´m ready for you. 
HAPPY NEW YEAR!
 

29 december 2014

vibes speak louder than words


Monday funday. Hängt i Hollywood och The Grove. Shoppat och ätit på Farmers Market. 







28 december 2014

We don´t meet people by accident, they are ment to cross our paths for a reason.

 
Lazy weekend. Börjar bli sjuk så hela fredagen spenderades hemma i sängen med filmer & choklad. Igår tog jag en sväng till Hollywood och brände lite mer cash. Have to stop that now! Sen spenderades resten av kvällen hemma hos C. Idag har vi bara chillat, var på Cheesecake Factory och åt middag. Sjukt god mat! Var dock för mätt för att testa någon cheesecake så det får bli next time!
 


25 december 2014

words.


Merry Christmas


Merry Christmas! Hade lite julfirande här hemma igår på vår svenska julafton. Var ett gäng som åt svensk julmat, drack, lekte lekar och chillade. Bra kväll! Idag har jag hängt hemma hos en vän och firat jul med dom, mys. 




21 december 2014

20 december 2014

words.


I don't trust words, I trust actions



mexican lunch break


if you only knew how much those little moments with you mattered to me


Igår var vi och red, så himla härligt. Träffade två snubbar random i onsdags som bjöd hem oss för en ridtur haha. Så drog dit igår, i Burbank. Så startade med en ridtur och sen bara chill. Det fanns varken lampor eller värme i huset så vi satt framför den öppna spisen och drack öl och åt pizza. Mys!





18 december 2014

everyone deserves a second chance, but not for the same mistake

 
Igår var typ längsta dagen ever haha. Startade med gym och sen självklart ph finalen. Sen vart det på med smink så drog jag och sis till Hollywood. Kikade affärer och hamnade på Cabo Cantina för ett par öl kl 5 på eftermiddagen haha. Sen fortsatte kvällen med förfest hos en vän och sen vidare till Project. Och där blev det ganska vilt, inte varit med om så många hungriga män på länge haha. Slutade med förfest och vi ramlade innanför dörren runt 8 i morses. Then straight to bed. Idag har jag bara hängt med my friend C all day. Dinner, movie & chill. Good day!
 

 

16 december 2014

14 december 2014

never push a loyal person to the point where they don't give a fuck anymore


Been hanging out with B today. Varit i Hollywood letat sneakers & druckit kaffe. Starbucks på Hollywood Boulevard är ett av mina favorit ställen när jag är lite rastlös, bästa platsen att spana folk haha!





13 december 2014

words.


happy friday last night


Last night was so random haha. Drog ut med B för en drink, men som alltid när vi har den planen så spårar det. Träffade på en sugar daddy i baren som köpte typ tio drinkar till oss haha, så vi hängde med han och disskuterade kvinnor & män och blev kanoners haha. Sen blev det nattmat på ihop och efterfest till halv sju med ett helt random gäng haha. Träffade världens underbaraste hund också, love at first sight for real.


12 december 2014

it's cute when someone tells you straight up that they like you


Spent an awesome day with B today in Santa Monica. Lite för mycket shopping och god asiatisk mat.




don't play games with a girl who can play better


Going to Santa Monica with B. Ska bara glida runt hela dagen och shoppa & äta god mat, just how we like it!


10 december 2014

wednesday night fun


Det blir lite spontanparty ikväll yeey. Var på väg att ge upp den här kvällen kl 7 men så styrde vi upp för lite häng här med fotbollsgrabbarna från skolan haha. So cheers!


be the kind of woman that makes other girls step their game up


Har bara glidit runt i downtown idag, köpt oss ett par tomtar för att få lite julstämning haha. Känns halvkonstigt att man ska vara ledig i två månader nu, va fan ska man göra hela tiden är frågan.. haha.