30 januari 2015

all anyone needs is a good adventure


What a lazy day. Har mest chillat hemma och ordnat med saker. I morgon drar vi alla brudar till Vegas. Free trip, bussresa & hotell är gratis. Fett nice, det är bra att vara tjej haha. Blir där till på måndag. Kommer nog ha fett kul!


words.



29 januari 2015

spend life with people who make you happy


Spent all day with B. Hängt i Hollywood för shopping & Starbucks chill. Sen drog vi på café invigning här i dt, free food & beer. Nice!





karma has no menu, you get served what you deserve


Igår blev det ett par öl på Pinz bowling center och sen studiohäng med ett par vänner. Den här veckan har varit fett lazy haha. Kör veckan ut lika gärna! 


28 januari 2015

when things go wrong, take a moment to be thankful for all the things still going right


Igår blev det utgång på Project. Var fett taggade & fulla haha. Slutade med massa mat från Juicy Burger och skrattanfall tills vi grät här hemma runt 3-tiden haha. Så den här dagen har inte varit annat än lazy. Frukost i sängen kl 2 sen soffhäng och film haha. Ska iallafall rycka upp oss om ett tag och dra iväg till ett bowling place borta vid Studio City. Har hört att det ska vara fett bra på onsdagar och massa snygga killar, så det måste vi kolla upp.. haha. Men först soffläge någon timma till!


words.


last night @ club project


26 januari 2015

life is too short to be waiting for somebody to act right


Har varit lite smådålig här det senaste. I fredags var det häng i Hollywood med B, i lördags dags poolfylla med brudarna och igår chill med C. Ikväll ska vi iväg och se Rae Sremmurd. Ska få gratis biljetter av nån snubbe vi träffat ute nice. Det är en stor fördel här i LA att man kan få ut saker av många man träffar på bara sådär random. Därför man ska va på god kant med alla här.. haha!



25 januari 2015

never make someone a priority when all you are to them is an option


Igår var det chill mode på hög nivå här på Medici. Riktigt varmt & soligt så vi hängde vid poolen hela dagen alla brudar. Got drunk & high och avslutade med pizza on the roof top i solnedgången. Nice!





22 januari 2015

I deny it. But truth is, I´m falling hard for him.

 
Idag blev det hike i Runyon igen. Har kört på ganska bra det senaste, så skönt. Sen promenerade vi hem från Hollywood till Downtown, så har promenerat totalt fem timmar idag. Baam! Så nu blir det chill night big time.

 

21 januari 2015

17 januari 2015

from last night









what a terrible mistake it is to give your heart to someone who's not willing to hold it


Igår hängde vi med ett gäng nyfunna vänner. Så härliga människor! Vi hade bbq, drack & chillade. Sen vidare till Hollywood Hookah. Hade fett kul! Idag har det bara blivit chill i downtown med B. Haft hang over cure på en mysig uteservering. 




15 januari 2015

another hike day


Har varit och hikat idag igen. Provade ett nytt ställe bort mot Malibu, Paseo Miramar. Så grymt fint med utsikt över havet & staden. Nice! Har varit nere och badat hot tub och nu blir det film och allt gotte B hade med från Sverige, yum!


good morning sunshine


14 januari 2015

wokcano


one day someone will walk into your life and make you see why it never worked out with anyone else


Igår kom B tillbaks till LA efter en månad i Sverige. Nice to have her back! Och med massa svenskt gotte yeey haha. Jag & Sanna körde utgång, Emerson of course. Fun times! Ikväll blir det middag med alla brudar på Wokcano.