23 mars 2015

words.


how can I be ready for the future when I'm not even ready to get up in the morning


Been pretty bad here again. Mest chillat det senaste dock. Körde en crazy ass utgång i torsdags. Blev askalas och hamnade på strippklubb. Fick massamassa pengar av snubbarna vi var med så vi kunde tippa stripporna yeey. Sov en timma den natten sen Venice Beach all day. Resten av helgen blev det chill med C. And today back to school. Det rullar på. För fort..


20 mars 2015

17 mars 2015

What happens in Vegas..

 
Finally time for a Vegas update. Helgen var verkligen grym, almost perfect. Flög ner fredag eftermiddag. Bodde på Trump Towers och rummen var så fina. Riktig lyx. Startade helgen med skumpa i badkaret haha. Sen var det middag på Tao, asiatisk mat. Kan varit det godaste jag ätit någonsin, helt perfekt. Sen festade vi vidare på Tao nightclub. På lördag hängde vi på Marquee dayclub pool party hela dagen. Det var så grymt kul. Hade mat och alkohol i mängder så alla blev fulla och badade och hade askalaskul! Sen festade vi vidare uppe i en hotellsvit innan det var dags för middag igen. Italienskt andra kvällen, vilket också var sjukt gott. Sen party på Marquee nightclub. På söndag blev det pool party ett par timmar igen innan vi hoppade på flyget back to LA. Grym helg. Och allt gratis yaoo haha. Flyg, hotell, mat & alkohol i mängder non-stop!





















 







 
 
 
 


16 mars 2015

fear is temporary, regret is forever


Har haft en så sjukt grym helg i Vegas. Inte ens hunnit med nån update. Kör en i morgon. Now it's sleep time back to school tomorrow. 


13 mars 2015

good morning friday


Breakfast before Vegas.


good things will happen to you if you stop thinking they won't


Sleep time.  I morgon drar vi till Vegas för en weekend. Again haha. Free trip this time too. Gratis flyg, hotell, middagar & partynätter. Life is good!


8 mars 2015

right feelings, wrong time



from friday night


I fredags hängde vi hemma hos våra fave homies. Blev bjudna på bästa maten ever. Grillad fisk, räkor, veggies & sparris, klyftpotatis, aioli, baguette och pesto pasta. Amazing! Så åt, chillade & drack sen vidare till Hooray Henrys. Bra kväll!