31 juli 2012

keep your heels, head & standards high

Vi körde på egen räkfrossa här hemma igår innan vi drog vidare mot måndaxklubben. Hade en rolig kväll med tjejerna men fy fan vad jag hatar Stadt. Jag klarar inte stället mer. Klarar inte den här staden mer haha. I eftermiddag åker vi ut till Söne & spenderar natten där med mormor. Innan det måste jag hinna städa, tvätta & börja packa lite. Drar till Stockholm i helgen!

Kort från igår

30 juli 2012

let's go

Vi brudar håller på och fixar oss här hemma. Ikväll är det räkor & vin ute på verandan som gäller, sen drar vi vidare på Måndax. Hatar stället egentligen, men man måste dit minst en gång på sommaren. So let's make it awesome!



bitch you're just like monday, nobody likes you

Åh vad skönt det var att sova i sin egen säng i natt efter en helg i tält haha. Men annars har vi haft en bra helg i Helsingborg. Jag älskar Helsingborg,så himla mysig sommarstad! Skulle egentligen vart i Göteborg nu men vi fick förhinder, ganska skönt så man kunde sova ut. Tror jag drar iväg & badar nu i stället!






26 juli 2012

goodnight

pick yourself back up, you got this

tre kort tagna i älskade söne

sometimes two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together

Klockan är halv två och jag borde egentligen sova nu med tanke på att jag ska upp runt 8 i morgon. Ska ner till Skåne på Helsingborgsfestivalen. & det är campa som gäller, ska bo i tält för första gången sen många år tillbaka. Så får väl se hur det går.. Nej men det kommer nog bli en toppenhelg! Ser fram emot att komma ner till mysiga Helsingborg igen. Sola, bada, äta god mat på Mezo, dricka vin nere vid vattnet & hänga på klubbarna. 



  

24 juli 2012

if you leave without a reason, don't come back with an excuse



sorry I missed your call, I took too long to answer because I was dancing to the ringtone

Vilken härlig dag. Okej att solen gömmer sig ganska bra men temperaturen, nice. Har suttit här ute på verandan hela förmiddagen, ätit god frukost & pillat med datorn. I eftermiddag åker vi ut till Söne & spenderar kvällen & natten där. Det blir grillning med hela värmlandssläkten. Sen hoppas jag på sol i morgon så man kan steka lite på beachen med! Nu måste jag ladda ner filmer & serier att fördriva tiden med ikväll, känner att jag kommer bli smått rastlös där ute i skogen framåt natten..


 

23 juli 2012

från i lördags

you never know how strong you are, until strong is the only choice you have

Har vart i Skövde & glidit runt i affärerna idag. Hittade dock inte särskilt mycket fint, men ett par nya heels fick följa med hem så jag är nöjd. Längtade hela vägen efter att få äta sushi också, stressade fram till restaurangen & möts av skylten "semesterstängt". Just my luck. Tröstar mig med hamburgare ikväll, är sugen på ett par öl också..

22 juli 2012

I wanna be that fantasy that you got on your mind

Startade dagen med middag hos mormor, hann med att träffa halva värmlandssläkten också. Får hänga med dom allihopa ute i Söne i veckan, hoppas på fint väder. Nu får det snart bli en promenad!




19 juli 2012

you gotta be able to smile through all this bullshit


The View

Har hängt hos B uppe på The View i eftermiddag, dödat ett par timmar av ännu en trist vardag. Åh jag är så rastlös, klarar inte av den här lilla hålan längre.. Nu ska jag leta flygbiljetter till London!

17 juli 2012

club sandwich



Hemma efter en mysig middag med tjejerna. Känner mig ovanligt trött ikväll så ska försöka somna i tid idag. Lycka till..

do good things, and good things will happen

Äntligen lite sommar i Sverige, jag ska njuta av varje solstråle! (synd att jag sover till halv tre på dagarna bara..) Har legat ute & bläddrat i Solo en stund nu på eftermiddagen. Nu funderar jag på att dra på mig lite kläder & ta en powerwalk, behöver röra mig. Ikväll blir det middag på campingen med tjejerna, låter chill!




12 juli 2012

Miami, I fucking love you


Sorry guys, bad update igen. Kom hem från USA i måndags och har haft noll energi sen dess. Precis som förra året är jag en big mess efter Miami. Jetlagen gör att jag är vaken hela nätterna & sover bort hela dagarna. Men det är inte bara det, psykisk deprission typ. Hela min kropp, mitt hjärta & min själ vill tillbaka dit. Har bara vart där två gånger i livet men jag kan lätt säga att det är den bästa plats som existerar på jorden. Där finns allt. Jag älskar Miami. Och vi har haft så sjukt roligt, det går inte ens beskriva. Har träffat så många härliga vänner & fått uppleva så mycket roliga saker. Det har vart massa chill vid poolen, strandhäng, god mat, poolfester, exklusiva middagar, båtturer, massa fest, massa klubbar, massa alokohol, massa dans, massa skratt. & allt avslutades med fest hemma hos Craig David som bodde i den sexigaste, snyggaste lägenheten jag nånsin sett. Vi var som på moln där inne. Allt har varit perfekt! Kanske slänger in ett par kort så fort jag har energi till det!

Ska snart försöka tvinga mig själv att sova, kl 7.20 i morgon rullar bussen mot Oslo..