30 oktober 2012

Smile, it irritates those who wish to destroy you

 
Så jävla classic med internetet haha. Vi har gått här & lipat sen i fredags för att nätet dog. B ringde en internetkille idag och skulle kolla läget, så visade det sig att det var en sladd som blivit urdragen. Haha smartaste tjejerna i stan! Så glöm det där med break, nu kör vi igen. Helgen var bra. Var ute en sväng i fredags, i lördags dog vi typ i soffan hade värsta chillkvällen & i söndags hade vi middag här hemma med ett par vänner. Drack vin & åt våran goda pasta. När vi flyttade hit till H så gick vi automatiskt med i deras "middagsgäng" haha. En liten tradition dom har att bjuda på middag & dricka lite, så turas man om att ordna. Så nu fortsätter vi föra den traditionen vidare även om det tyvärr får bli utan H. Ikväll är det dags igen, vinet står på kylning & vi ska snart börja laga. Trevlig kväll!
 
 
 
 


29 oktober 2012

29 oktober


Hej vänner. Har problem med internet, igen. Vi har ju tagit över Henriks lägenhet tillfälligt och har inte hunnit få ordning på alla räkningar och sånt än så det har nog med det att göra. Ska försöka fixa det, fram tills det får det bli en break här. So long!
 
 
 


26 oktober 2012

FRIDAY BABY

 
Åh äntligen landa i soffan och inse att det är helg. Slutade vid fyra, trängdes på t-banan hem i rusningstrafik, det värsta som finns. Sen in på systemet, packat med folk. Sen in i matbutiken, packat med folk. Sen har jag sprungit fram & tillbaks till tvättstugan nu ett par gånger. Nu blir det 20 min paus sen ska jag springa ett par rundor till, lika bra att passa på när maskinerna är lediga. Men efter det ska sminket på också ska jag sätta mig med en kall öl & bara koppla av haha. Sen blir det nog ett par glas vin också, man behöver lite alkohol för att känna att det är helg!
 
 
innan utgång en av våra första helger här
 
 
 

25 oktober 2012

love doesn't need to be perfect it needs to be true

 
Jag unnade mig en shoppingrunda idag efter jobbet. Nu när graderna sjunker och det är slut på chansen att ha klänning när man festar så behöver man snygga toppar i stället. Så jag kom hem med ett gäng blusar idag. Nu får det bli mys resten av kvällen, behöver slappa.
 


24 oktober 2012

24 oktober

 
Kom precis hem, var och tog en fika inne i Skrapan efter jobbet. Nu blir det chillkväll hemma med serier & mat. Nästa vecka ska jag börja komma i form igen, deal!
 

23 oktober 2012

don't forget to fly

 

23 oktober

 
Vårat liv här alltså haha, helt sjukt. Idag har jag haft polisförhör & flyttat ännu en gång, bara en helt vanlig dag i vårat liv just nu. Flyttade till en lägenhet strax utanför centrum i söndags. En stor & bra två, började göra i ordning där & kände oss riktigt hemma. Idag var första morgonen på länge som jag vaknade utvilad & hade en bra känsla. Men idag dök killen som äger den lägenheten upp. Han skulle varit borta i minst sex månader, men så blev det tydligen ändrade planer. Så nu har vi flyttat tillbaks till Henriks lägenhet igen. Femte gången vi flyttade på typ en månad. Så får vi se hur länge vi blir kvar här. Vi har iallafall bestämt oss för att skriva en bok om vårat liv här i Stockholm. Nu ska vi dra och köpa mat!
 
 
 
 

21 oktober 2012

it can only get better

   
Har glidit runt i stan med mamma & pappa hela dagen. Tog färjan till Djurgården och promenerade runt där. Var inne på Biologiska museet också, bara massa uppstoppade djur haha creepy. Sen blev det lunch på Sandy´s, lite shopping och sen en fika på stationen innan vi kramades hej då. Nu väntar vi på en vän som ska visa oss en lägenhet som vi förmodligen ska flytta till. Men mer om det en annan gång!
 
   

new boots

 
jag älskar dom..
 

sunday

   
Har varit och ätit den underbara frukostbuffén och nu ligger jag nyduschad i sängen och bara njuter av sista halvtimman innan vi ska checka ut. Kan inte beskriva med ord hur skönt det har varit att bo på hotell över helgen. Har aldrig uppskattat en skön säng, en riktig dusch och framförallt lugn & avkoppling så mycket tidigare. Det här behövdes.
 
Igår var vi på Stand up comedy på Underbara bar här på Söder. Och shit vad kul det var, jag skrattade så jag grät nästan haha. Ska lätt gå dit igen. Tror päronen också hade en bra kväll så det var lyckat! Idag vet jag inte riktigt hur planerna ser ut, åker väl fram till stan en sväng och bara går och kikar innan dom tar tåget hem igen vid sex ikväll. Då ska vi förmodligen åka och kolla på en lägenhet, berättar mer om det när jag själv vet mer.
 

20 oktober 2012

I'm out

 
Alkoholen kallar, behöver den idag.. Trevlig kväll!
 

I try not to miss you, try to let go. But in the end, you're always on my mind..

 
Har gått runt på stan hela dagen med mamma & pappa och kollat affärer. Sen blev det middag på Thai house wok, vårat favoritställe! Nice dag, tummarna ner för vädret bara. Regn hela dagen.. Nu blir det lite chill här i hotellsängen med choklad. Ikväll ska vi till Underbara Bar här på Söder och se på stand up & dricka öl.
 

breakfast

 
Precis varit nere och gått all in på frukostbuffén. Hotellfrukost kan helt seriöst vara det bästa jag vet, jag älskar frukost det är lätt det godaste målet på hela dagen skulle kunna äta hur mycket som helst på morgonen haha. Nu ska vi fixa till oss och sen ut på stan. Också får vi se vad vi hittar på för kul idag!
 

19 oktober 2012

sweet dreams

 
Var och åt middag på Jensens med päronen ikväll. Gillar det stället, god mat & bra priser. Pappa bjöd oss på hotellrummet så vi bjöd på middagen, känns bra att kunna bjuda igen lite ibland så mycket som dom alltid ställt upp för oss! Nu har vi krypit ner i den helt underbart sköna sängen. Fick två timmars sömn i natt efter allt som hände så jag har tänkt sova som en bebis hela natten. Längtar redan tills hotellfrukosten i morgon!
 

it's friday baby

 
Herre gud kvällen igår var helt kaoooos. Kan inte berätta om det. Men allt blir bara värre och värre för oss här. Men ikväll försöker vi släppa alla tankar. Föräldrarna är här så det är jätteskönt att se dom, det var längesen sist. Så vi bor på hotell över helgen, vilket verkligen är en behövlig avkoppling för oss. Ska njuta till max! Nu ska vi upp till hotellbaren och ta en öl & sen vidare ut och äta middag. Ha en trevlig kväll!
 

17 oktober 2012

big city life

 
Kom precis hem från en vän, har varit på middag som vanligt haha. Det blir mycket häng med god mat & drinkar när man bara umgås med krogmänniskor som kockar & bartenders. Och det tackar man ju inte nej till! Dessutom blir det ett skönt avbrott från den trista vardagen som jag gnällde över igår. Men nu är jag hemma och ska krypa ner i sängen, godnatt!
 
 
David som vi var hemma hos har världens största rottweiler. Han ser inte alls stor ut på kortet men det var utan tvekan den största hund jag sett typ haha. Men hur snäll som helst!
 
 


16 oktober 2012

I'm so close to say "fuck it" and give up..

 
Fan vad vardagslivet är tråkigt haha. Bara jobba sen hem och äta & sitta i soffan hela kvällen och sen sova. Samma sak varje dag. Spyr på det snart. Längtar iallafall massa till helgen, då kommer mamma & pappa hit det ska bli så kul att träffa dom. Saknar dom små busarna. Pappa har jag inte träffat på snart två månader ju. Så jag vill bara att dagarna tills helgen går fort!
 

act like a lady think like a boss


15 oktober 2012

I'm not sure which is worse, missing you or the fact that there's nothing I can do about it

 
Har vart iväg och fikat på ett mysigt café vi hittat. Dom hade massa gott så där kommer vi nog börja hänga haha. (jag som skulle sluta med sötsaker, good luck..) Ska snart krypa ner nu, måste verkligen försöka sova lite tidigare idag. Vårat liv är verkligen ett kaos just nu, önskar jag kunde berätta om allt här men det går inte. 
 

it's better if you don't understand

 
Damn vad jag är trött idag. Ljuger inte när jag säger att jag höll på att somna sittandes på jobbet idag haha. Det är inte lätt att få mycket sömn när man sover tre personer i nåns bäddsoffa. Speciellt inte när alla alltid är vakna sent & kommer hem från krogen vid tre på nätterna haha. Aja, vi håller på och letar runt efter annat. Sitter i soffan nu och ser på serier. Vi ska kanske möta upp en vän om en stund och ta en fika.