30 december 2012

 
Är tillbaks i Stockholm nu. Och här hemma välkomnades jag av dom här två söta mopsbebisarna. Helt underbara är dom!
 

hate to say good bye..


Sitter på bussen mot Skövde, sen rullar tåget vidare mot Stockholm. Det känns alltid lika tugnt när man ska åka, alltid lika förbannat jobbigt att lämna de man älskar. Men jag börjar bli van känner jag, att sitta och småsnyfta på en buss & längta tills nästa gång man ses.. Har iallafall haft bästa veckan hemma med mina fina! Nu väntar nyår & sen back to basic in Stockholm.

28 december 2012

let's shop




good morning


Har precis ätit god frukost. Har hittat en ny favorit, äggröra blandat med keso! Nu ska jag fixa mig sen blir det Skövde med Josef. 


27 december 2012


Ska möta upp tjejerna nu, köpa något gott och ha myskväll!




something new


Hittade inte så mycket på rean, men den här fina stickade fick följa med hem. Älskar färgen!

  
 

27 december


Sitter i väntrummet hos tandläkaren just nu. När jag är klar här ska jag till banken och efter det kikar jag nog runt lite på rean och se om man kan göra nåt fynd!


25 december 2012

let's party


Ska iväg till Carin nu snart, föra lite där med fina vänner sen vidare ut. Har by the way köpt ny telefon idag, älskar den! 


25 december


Det är underbart att va hemma, har haft en fin jul med familjen. Nu är vi hemma hos mormor på middag. Vinet åkte precis fram så blir det utgång ikväll!




18 december 2012

Daiane Sodre


Daniela Braga

 
 

18 december

 
Guud så skönt det var att få landa i soffan idag. Vissa dagar är det bara så underbart. Det har varit fullt upp på jobbet idag, har haft huvudvärk hela dagen. Sen var t-banan hem helt överfull, fick stå inklämd mot dörren i 20 minuter, kunde ju knappt andas ens. Hatar! Resten av den här veckan känns också ganska så uppbokad. Nu ikväll ska jag sätta mig och läsa igenom massa information om Glendale community college. I morgon är det middag med jobbet som gäller 17.30, trerätters på nån allt för dyr restaurang. På torsdag har jag tid bokat för en behandling 19.30. På fredag måste jag hinna tvätta, packa, ta en runda på stan & sen kanske träffa en vän. Och på lördag åker jag hem tidigt på morgonen. (om inte jorden går under på fredag..)
 
 
 


15 december 2012



karma is a bitch, just make sure that bitch is beautiful

 
Idag mår jag typ rumpa haha. Vi var ute en sväng igår. Jag & sis började med varsin flaska här hemma, sen vidare till B på jobbet och tog ett par öl och sen drog vi alla till Sturecompagniet och festade loss. Riktigt bra ställe, kommer bli en ny favorit! Men idag mår vi alla som vi förtjänar. Den ena har spytt ner badrummet och försov sig till jobbet och vi andra vaknade upp med spränghuvudvärk och har mått illa hela dagen haha. Vet inte vad som gick snett, måste ha blandat för mycket igår.. Aja idag har vi hängt på stan. Hanna är här och hälsar på från Oslo så vi har varit och ätit på Thaihouse wok och sen gått i affärer ett par timmar. Nu ska dom snart iväg på fest, men jag bangar det idag och stannar hemma. B kommer snart hem från jobbet med då kan vi krypa ner i soffan framför någon film. Slappa!
 
 


9 december 2012

new sneakers

 
älskar detaljerna, längtar tills snön
försvinner så jag kan använda dom
 
 

even if I have hundred of reasons to leave you, I'd still look for that one reason to fight for you

 
Ursäkta min frånvaro, men det har inte hänt så mycket det senaste. Och om jag inte har något att skriva om så struntar jag hellre i att skriva alls, så det kommer nog bli ett par pauser här då och då under den här tråkiga årstiden. Helgen har varit lugn, ingen fest alls. Det är så skönt när man inte dricker på helgen för då kan man unna sig lite extra gott att äta i stället och ändå få i sig mindre kalorier än man skulle fått på en festkväll, toppen haha! Idag har jag varit ute och promenerat i stan ett par timmar, kom nyss hem och här ska jag stanna resten av kvällen.