31 januari 2013

why stop dreaming when you wake up

 
Lång dag på jobbet idag, 8-19. Skönt att vara hemma. Nu ska jag packa för i helgen är det Linköping som gäller. Vi är bjudna på födelsedagsfest. Tjejerna har tur och är lediga så dom åker på morgonen, själv får jag stressa hem från jobbet och sen hoppa på tåget vid 7-tiden.
 

Rihanna

 
Bruden är löjligt snygg i alla olika hårfärger & frisyrer, men jävlar vad hon är het i sin nyaste hårstil!
 

27 januari 2013

words.


Cara Delevingne

 
Bruden kan klä sig, oh ja.
 

planering kräver kakor..


nu är stora planerna på gång..



@ Coffeehouse by George


Vi hamnade på Coffeehouse by George, again haha. Ätit toast & druckit underbart god varm choklad med grädde & vit chokladsås. Nu ska vi planera våren lite!



söndagsmys


Vi har övervägt mellan bio och fika denna söndagkväll, och rösten föll på fika. Så nu ska vi på jakt efter ett mysigt cafe!


sunday

 
Sunday sunday. Startade dagen med en powerwalk & lite träning. Börjar kännas som att jag är på gång att komma i form igen. Ingen alkohol och inte ett endaste bloss av en cigg på två veckor heller, känner mig hur fräsch som helst! Nu i eftermiddag har vi varit iväg på Orientaliska dansskolan och provat på magdans. Och fy fan vad svårt det var. Man tror det är så lätt, bara vicka lite på höfterna haha. Men nej, det var bra mycket svårare än det ser ut att lära sig alla stegen. Men kul att prova på!
 

26 januari 2013

 
Sitter och kollar på gamla kort på datorn. Oh herre gud vad jag saknar mitt långa mörka hår. Den dagen mitt hår äntligen växt sig sådär långt igen så får det nog bli back to black!
 

new jewelry



don't look back, you're not going that way

 
Ursäkta min frånvaro, har inte haft så mycket inspiration i veckan. Idag har jag & sis iallafall som nämnt hängt i Kista gallerian. Brände ett par hundralappar igen, har börjat shoppa på tok för mycket. Men det är svårt att låta bli när butikerna börjar fyllas med härliga vårkläder. Håller iallafall på min regel, endast shoppa sånt som kan följa med vid en eventuell utlandsflytt efter sommaren!
 
 


Kista gallerian


Hänger i Kista gallerian med syrran, kollar affärer och äter god mat. Sitter på "food court", där man kan välja mat från olika nationaliteter. Gick runt i en halvtimma med enorm beslutsångest och ville ha allt haha. Me det slutade med club sandwich, enorm portion och sjukt gott. Älska mat!



20 januari 2013

words.

yves rocher

 
Det blev bara skönhetsshopping idag för ett par hundralappar. Parfym, mascara, concealer, krämer och nya hudvårdsprodukter. Brukar få problem med min hy under vintern då den blir extremt torr och känslig. Så var på jakt efter en ny hudkräm men så slutade det med lite fler produkter från samma serie. Från Yves Rocher, hoppas dom funkar bra!
 


frozen yoghurt


En till paus, på Yogurt shopen i Gallerian. Frozen yoghurt, så jävla gott!


@ Coffeehouse by George


Tar en paus i shoppandet och lunchar på Coffeehouse by George.



sunday


Älska helgfrukost haha! Solen skiner ute och vi ska fixa till oss och promenera fram på stan en sväng.


19 januari 2013

lazy weekend

 
Hej babes. Det är lördag, klockan är inte ens halv elva och ögonen faller ihop snart haha. Har inte gjort så mycket idag, gled runt på stan en sväng. Hittade hur mycket fint som helst, butikerna har börjat få in vårkläder och jag ville ha typ allt. Så några saker fick följa med hem. Shoppingförbud var det ju.. Fredagen var också lugn. Syrran jobbar varannan helg så det har blivit lite rutin att festa varannan helg och ta det lugn varannan helg. Känns precis lagom, har knappt inget behov alls av att gå ut och festa under vinterhalvåret. Ska snart hoppa in i duschen och sen krypa ner med min bok. I morgon är B ledig så då får vi se vad vi hittar på!
 
 


16 januari 2013

it takes seconds to say hello, but forever to say goodbye

 
Vi har myst i soffan med en härlig kärlekskomedi. Nu är det dags att sova, work work every day.
 

wednesday

 
Honey I'm home. Ganska seg idag, men gårkvällen var bra. Stand up borde man gå på oftare, sjukt kul. Efter det rörde vi oss vidare till Scandic Malmen där vi mötte upp B och tog en till öl innan det var dags att åka hemåt. Nu ska vi bara slappa hemma med film.
 
 
sis & Hanna igår
 
 

15 januari 2013

girls night


Stressade hem efter jobbet, slängde i mig en smoothie & drog på lite smink. Sen mötte jag & syrran upp Hanna som är in town. Nu sitter vi på Coffeehouse by George och äter god pasta. Sen rör vi oss vidare till Underbara bar för stand up och ett par öl. Skönt med en kul kväll mitt i veckan!


13 januari 2013

moving on is easy, what you leave behind is what makes it hard

 
Söndag igen. Ångestfyllda dag. Speciellt när man är bakis och spenderar hela dagen i soffan haha. Det är vad vi har gjort. Ätit pizza, chokladbollar och sett på film hela dagen. Ska försöka lägga mig snart, lider dock av en liten psykisk deprission varje söndag när det är dags att sova haha. Life is hard. I morgon efter jobbet har jag tid bokad på La clinique, dags att bättra på utseendet lite!
 


true confidence leaves no room for jealousy, when you know you're great you have no need to hate


bakispizza


Fan vilken kväll igår haha. Startade hos B på jobbet med ett par drinkar och sen drog vi vidare till Vardagsrummet. Sen avslutade jag kvällen när det blev för mycket haha. Nu sitter vi och trycker i oss pizza och hinkar cola!


12 januari 2013

vi kör på utgång ikväll, cheers


lunch at Urban


Vi har kollat färdigt i affärerna, sitter på Urban och äter nu. 





Sis är ledig i helgen så vi ska fram på stan en sväng, kolla affärer & luncha. Later! 


good morning saturday


Jag börjar känna mig som en gamling men gud vad skönt det är att vakna upp i tid, pigg & fräsch på helger haha. Gick upp vid 10 idag och startade med en powerwalk nere vid vattnet. Nu sitter jag och äter frukost och kollar på alla som åker skridskor utanför. Vi har nämligen en skridskobana precis nedanför oss, så jag är sjukt sugen på att köpa mig ett par skridskor och åka lite! 



11 januari 2013

Wiz Khalifa

sushi


Fredag, yeey! Mötte upp syrran i stan för en stund sen och nu sitter vi och äter sushi. Hittade ett ställe med sjukt god sushi! Men efter 17 bitar är jag ganska mätt..haha.


10 januari 2013

If you want something you've never had, then you got to do something you've never done


En dag kvar att stå ut innan man får ta helg. Känner mig trött & hängig idag, sitter här och tvingar i mig en kopp kamomillte som smakar rumphål. Mina sömnproblem har kommit ifatt mig igen. Det spelar ingen roll hur trött jag än är, jag somnar inte. Jag har för många tankar i huvudet och ligger bara och vänder mig i sängen i två timmar innan jag äntligen somnar. Så nu har jag fått för mig att prova på kamomillte för att bli lugn haha. Ska krypa ner nu snart och läsa lite i min bok. "Det känns konstigt att vakna i sin egen säng". Om en knäpp brud som festar & ligger runt i Stockholm. Väldigt speciell bok, konstig men ganska underhållande. Godnatt!