31 mars 2013

Påskbord round 2


Nu är det påskbord hos mormor som gäller, kommer nog spricka efter den här helgen haha.    Men så gott det är, man måste njuta lite! Morbror är här och överraskade med, så nu har jag hunnit träffa hela tjocka släkten!



29 mars 2013

lazy


Har haft en riktigt slapp kväll. Hade lite family dinnner, mamma lagade god mozzarellagratinerad pasta. Och till efterrätt blev det kladdkaka med grädde & hallon. Sa ju att matvanorna hemma blir knas haha. Nu hänger jag med J och bara chillar, båda är fett trötta så ska sova snart. I morgon får det bli stan en sväng!


pancakes


good morning friday


Godmorgon! Igår däckade jag redan vid elva typ haha, var så jäkla trött! Men det var skönt för då gick jag upp innan halv tio idag. Har precis varit ute på en löprunda nu. Stolt över mig själv som gör det även när jag är hemma, det brukar va som "semester" annars. Men känner att jag vill hålla igång lite, speciellt med tanke på matvanorna här hemma haha. Igår vart det ju först thaibuffé och på kvällen massa oljiga vitlöksräkor, stekt banan, potatisgratäng & massa vitt bröd. Och lite choklad på det. Min mage såg seriöst gravid ut på kvällen haha. Nu ska jag vidare till simhallen och simma nån timma, sen hem till mormor och äta pannkakor!

28 mars 2013

new bikini


Köpte en ny bikini idag från Lindex, så himla härlig färg. Nu fattas bara en solsemester!


@ Lai Thai


Blev förseningar med tåget som vanligt, så va hemma en & en halv timma senare än planerat. Är framme på stan nu, hamnade på Lai thai för lunchbuffé. Nu ska vi spana i affärerna en stund!


on my way home


Tog tåget från Stockholm 06.40. Har sovit en stund, nu blir det VR & mellis. Testade en ny protein smoothie, riktigt god! Ska vara framme i Skövde om nån timma.


25 mars 2013

whatever you're 100% looks like, give it

 
Monday, monday. Lika kul som alltid haha. Har dock bara en kort arbetsvecka vilket lättar upp känslan & humöret rejält. Har tagit ledigt på torsdag så tar jag tåget hem på morgonen och bli kvar hemma tills på måndag. Det ska bli så skönt! Idag var jag på gymmet efter jobbet och brände bort all skit från helgen haha. Körde 45 minuter på löpbandet & 40 minuter spinning, skönt! Nu blir de chill i soffan med Kourtney & Kim och sen Top Model.
 
Behöver lite motivation idag känner jag.
 


24 mars 2013


Nu blir det mys i soffan med film och massa gotte. Får träna så svetten rinner i morgon!


blev mongoliskt, så gott!


sunday


Alla tre är lediga idag så vi har hängt framme på stan ett tag. Mötte även upp tjejerna från igår och tog en fika. Nu är vi på väg till Kista gallerian, ska kika i affärer och äta i deras food coart, bästa!


good times last night

 
Good morning sunhines. Sitter här lite halvt sliten och äter frukost. Ett stort glas iskall mjölk också, kan vara det bästa dagen efter! Har varit nere i tvättstugan en runda också och även tagit en liten walk, kände att det behövdes efter nattmaten igår haha. Usch mådde sjukt illa, min kropp gillar varken alkohol eller för mycket onyttigheter längre. Men annars mår jag ovanligt bra idag! Gårkvällen vart riktigt lyckad också. Startade hemma hos Tove med ett gäng sköna tjejer sen blev det ett projekt att ta sig in till stan. Missade tåget med en sekund och fick vänta på stationen i typ 40 min, hann tömma godismaskinen på den tiden haha. Sen blev det Harlem shake på tåget innan vi gled in på Collage. Där blev det dans och personalen langade shottar & skumpa. Avslutade kvällen på Vardagsrummet och dansade av oss det sista! Good times.
 
 
From yesterday. Och ja, "duckface" var planerat haha!
 
 


23 mars 2013

night food is the best


Bye bye hälsosamma livsstilen när man dricker, that's why I hate it haha. Nej då har haft en riktigt rolig kväll, men nu är det bedtime!


let's go


dress like you're going to meet your worst enemy today

 
Spenderade förmiddagen framme på stan med sis. Nu kom jag nyss hem efter ett snabbt besök på gymmet, har precis ätit middag. Nu är det dags att dra på sminket. Hör & häpna, ikväll blir det party. Inte ofta jag dricker längre men ibland måste man. Ska hem till en tjejkompis och föra lite där med ett gäng tjejer sen vidare ut!
 


Saturday

 
Vaknade runt 8 idag och kunde knappt somna om, slumrade ett par gånger innan jag tröttnade och gick upp lite innan 10. Jag förstår inte varför jag inte kan sova på helger längre, räcker det inte med sömnproblem på vardagar? Som tur är så känner jag mig alltid pigg ändå, måste ha för mycket energi i kroppen eller nåt. Aja har varit ute på en löprunda och ätit frulle. Nu ska jag försöka få liv i syrran så vi kan dra ut i solen!
 




20 mars 2013

wednesday


Det blev ett snabbt besök på gymmet idag. Körde lite mage sen var jag fett taggad på löpning, men vårat lilla gym fel tid är värdelöst, då får man köa till löpbanden. Och jag hade inte humöret för att kriga om det idag. Så jag sprang och köpte nya Solo i stället som jag ska krypa ner i soffan med nu, kan vara skönt det med. 


18 mars 2013


dear monday, fuck you..

 
Jaha dags för snö igen. Igår var första gången i år som jag hade skinnjacka på mig. Och okej, jag frös lite smått. Men gud som det kändes att "nu är våren här när som helst". Läser på morgonen idag att det ska komma 25 cm snö, och ett par timmar senare är det igång. Fuck my life. Det förstör verkligen hela mitt humör, tappar all motivation när det är såhär. Hade möte efter jobbet sen hade jag planerat in en promenad hem, men den planen sa jag bye bye till. Var grymt nära på att köpa med mig massa godis hem också men lyckades stå emot, lagade ihop en stor middag i stället. Nu blir det slapp hemma i soffan resten av kvällen. I morgon är det dags för gymmet igen, börjar få lite smått träningsabstinens efter två dagars vila haha, jag gillar det. Så imorgon kör vi Cirkel & MRL!
 
 
 

17 mars 2013



Jag skippar träningen helt idag, första dagen som jag inte är sugen och då kan man lika gärna låta bli. Plus att min kropp behöver vila. Ska fram på stan en sväng i stället. Kolla lite affärer, spana på folk och sen möta upp syrran när hon slutar!


lazy sunday


Idag har jag en riktig slappsöndag. Skippade morgonrundan helt och tog en behövlig sovmorgon och sen god frukost. Nu slappar jag i soffan framför en film. Men jag ska nog ändå rycka upp mig efter för ett besök på gymmet.