31 augusti 2013

sushi time


home sweet home


Har haft en riktigt bra dag på Grönan, slänger in ett gäng bilder i morgon! Vi hade egentligen planer på en utgång nu men det får bli mys i soffan i stället, är helt seg efter dagen. Ska beställa hem sushi & se på film, nice. Ska lätt börja beställa hem mat oftare, det finns typ allt och är ju hur smidigt som helst!


let's do this


Äh det ser ut att spricka upp så vi drar till Grönan ändå haha, nu kör vi!


wake up every day, stronger than yesterday


Frukost klockan 1 bra där haha, men har faktiskt varit iväg och storhandlat. Blev knäckisar med spenat & avokado idag, lite green boost. Frossa gärna i avokado då det innehåller mängder av nyttiga fettsyror, vitaminer & mineraler! Vädergudarna är tyvärr inte på vår sida idag och har bjudit på regn hela morgonen. Så vi skjuter nog upp Grönan till i morgon, men då är frågan vad man ska slakta den här dagen med?



30 augusti 2013

goodnight cupcakes


Filmen var bra, den bästa av dom tre enligt mig. Godkänd i min bok. Nu är det snart dags att krypa ner i sängen, har längtat efter den. I morgon hoppas vi på sol så vi kan leka på Grönan hela dagen! Köpte by the way en ny mössa idag, så bjuder på en egobild i den och säger godnatt haha!


FINALLY


happy friday


We're off, tänkte kika lite i Gallerian innan bion!



@ Sushi stugan


at the clinic


Sitter i väntrummet med Leo, snart är det dags för fem minuters smärta innan man går här ifrån lite snyggare än innan haha!



29 augusti 2013

there's always a reason to smile, so find it

 
Jag börjar bli sleepy already, men alarmet har ring runt kl 06 hela veckan så det är inte så konstigt. Ska krypa ner i sängen med min kalender och planera lite haha, love it. I morgon efter jobbet har jag tid bokat på en klinik och på kvällen är det bio som gäller, äntligen Snabba cash Livet deluxe, som vi har väntat! Och på lördag ska vi nog köra en heldag på Grönan. Efterlängtad helg!
 
 
 
 

golden watch

 
Har varit sugen på en guldklocka ett tag så jag slog till på en för ett par dagar sen. Drömmen är ju en från Michael Kors, men så länge kör jag på en billigare variant haha. Jag gillar den, den lyfter en enkel outfit så himla snyggt! 
 

Thursday

 
Hade egentligen tänkt köra ett mag & rygg pass på gymmet efter jobbet, men så fick jag rapporterat att det stod olåst hemma hela dagen så jag fick hoppa det och skynda hem i stället. Jag hatar egentligen när mina planer spricker, speciellt när det gäller träningen haha, men det har faktiskt varit ganska skönt att bara va hemma en kväll. Jag hinner aldrig vara hemma annars nu när jag tränar, åker tidigt till jobbet och är hemma sent från gymmet, då är det bara mat & dusch som gäller innan det är läggdags. Så nu har jag glidigt igenom hela lägenheten med skurmoppen, hängt in kläder, tagit en hårinpackning och ätit middag. Slängde ihop en god kycklinggryta med kvarg & röd curry. Jag älskar kvarg, så enkelt och gott att använda till såser, grytor eller bara äta som det är! Nu ska jag bara chilla i soffan någon timma till.
 
 

28 augusti 2013

27 augusti 2013

good morning wednesday

 Var uppe tidigt idag och startade dagen med en löprunda, så skönt och det ger energi till hela dagen. Var dock inte helt nöjd med min insats idag, men jag måste samtidigt inse att min kropp inte orkar lika mycket nu som för fyra månader sen, och det är ingen idé att pressa för hårt i början. Men jag ska snart vara tillbaks där igen! Efter det blev det god frukost och nu är jag på väg till jobbet!


fitnessguru


Nu jävlar ska det byggas muskler haha. Hade svårt att välja bland alla smaker som fanns på proteinpulvret men tog vanilj, har redan provsmakat och den var såå god!


hämtat paket


26 augusti 2013

tips


Vill tipsa om det här smarta stiftet från Yves Rocher som både har bra täckningsförmåga och samtidigt torkar ut finnarna.


tuna salad


Blev tonfisksallad till middag idag. Tonfisk är toppen då det innehåller massa protein och dessutom både kalium, D-vitamin & selen. Har man svårt för smaken av tonfisk så testa att blanda i något för god smak, pesto är supergott både den gröna & röda! 


love this feeling


Första passet på gymmet avklarat. Pumpade lite mage & rygg och sen 60 min spin. Tror jag svettades ut varenda slaggprodukt i kroppen & benen känns som spagetti haha, så jävla härligt! Nu blir det hem och äta, duscha & se på Idol innan jag kryper ner. Yes nu börjar rutinerna haha. I morgon taggar jag för bodypump!


25 augusti 2013

breakfast


Till frukost idag fick det bli knäckebröd med makrill i tomat. Makrill innehåller massa omega-3 fettsyror som hjälper till att stärka kroppens immunförsvar. Och dessutom är det ju så gott, win win. 


 
Idag var jag och hämtade ut mitt nya gymkort. Så i morgon är det dags igen efter över tre månaders uppehåll. Det känns grymt skönt att komma igång igen och jag är riktigt motiverad. Jag saknar den där sköna känslan efter ett hårt träningspass. Nu när jag inte har tränat så har jag insett hur mycket bättre jag mår av att röra på mig & vara hälsosam, man mår så bra både fysiskt & psykiskt. Så nu ska jag fan komma i form igen, tagga!
 
 

some pics from saturday night


thai food


Har köpt med oss thaimat och sitter nere vid vattnet, älska sommar!


ice cream time


sunny sunday


Hänger i Tanto med B, årets sista dag med sol & bad?


24 augusti 2013

chill night with the girls


Hänger hemma hos Carro och ska ha myskväll med girlsen. Vi har precis ätit sushi och sen blir det film och popcorn & glass, yum! 


good morning sunshine


Riktigt bra kväll igår! Nu är det frukost som gäller och sen ska jag bänka mig i soffan med nya tidningar nån timma framöver!


23 augusti 2013

one day baby we'll be old



love, live, laugh

 
Här kommer ett gäng bilder från Grönan igår. Det var fett bra stämning där, fullt med folk och alla var helt vilda. Det röktes gräs överallt och folk klättrade upp i karuseller, på tak & i träd för att se bättre. Till och med Wu tang själva sa att folk var galna haha. Riktigt bra kväll! Nu ska vi fixa oss och sen ska vi föra här ett gäng tjejer innan vi drar vidare till Ambassadeur och dansar loss till Medina som kör där ikväll, kommer bli bra känner jag!