30 november 2013

last night


What a night last night. Var runt på hur många ställen som helst känns det som, och shottarna åkte fram så vi blev nog lite fullare än planerat haha. Avslutade med en runda på White Room och landade inte i sängen förän efter fem. Längesen jag körde en sån där helkväll ändå till kl 5. Tycker vanligtvis att det blir för sent, tre känns lagom. Men det var grymt kul igår! Men man mår som man förtjänar idag, har sovit till två och huvudet spränger. Men bara ladda upp med treo och börja tagga till för kvällen!



29 november 2013

don't chase nothing but drinks and dreams


life begins at the end of your comfort zone


Friday, lovely! Köpte med mig en god sallad hem efter jobbet som jag gottar mig med nu. Sen blir det på med sminket och tagga till, lite senare kommer tjejerna hit så blir det förkrök här och sen utgång. Och i morgon ska vi ha avskedsfest. Det blir en tuff helg det här haha! Fick by the way ett bra besked nyss, mamma & pappa har bokat en resa och kommer möta upp oss i Cabarete i Dominikanska i januari. Så vi får ett par dagars semester där tillsammans, ska bli så härligt!


words.


feel good


Jag blev så glad idag när vågen äntligen visade under 60 kg haha. Kommer ihåg den där dagen för ett par år sen när jag kom över den där skräckgränsen haha, sen har det varit lite av en thing att jag vill under 60 igen. Egentligen bryr jag mig inte så mycket om vad vågen visar, huvudsaken är ju hur kroppen ser ut. Och jag kommer ju ha gått upp dom där grammen om nån dag haha, men det gav mig en liten boost för dagen iallafall!


24 november 2013


Har haft en mysig kväll med tjejerna. Filmen var helt okej men fett nasty, men gillar man blod och slakt så borde man se haha. Nu blir det hem till sängen, är fett taggad för en ny vecka. Har haft en sån där vecka när jag bara ätit onyttigt och inte tränat ett skit. Så den här veckan blir det hårt, vill inte tappa formen nu!


movie time


@ Vapiano



dinner and movie


Nu blir det middag på Vapiano och sen bio, söndagshäng med bästa tjejerna!



@ Espresso house



@ Kungshallen


Fick bli lunch i Kungshallen idag. Tog indiskt, älskar deras naan bröd!


let's make this sunday a funday


Fram till stan för shopping & lunch!


22 november 2013

right now at the restaurant




surround yourself with people who will only make you better


Damn it vad jag är trött idag, det blev sent igår med. Har hunnit ta en kort powernap efter jobbet men nu är det dags att rycka upp sig. Mami & faster kom precis, dom ska hälsa på över helgen. Så vi ska iväg nu strax och äta middag hos B på jobbet. Är grymt sugen på libanesiskt så det ska bli nice!

 

21 november 2013

@ Mondo tapas bar


Sorry for bad update. I tisdags blev det ingen middag & fotboll ute, slängde ihop lite hamburgare & klyftpotatis och såg matchen hemma med ett gäng vänner i stället. Sen skulle alla vidare ut och jag föll för grupptrycket trots jobb dagen efter. Så det slutade med x antal öl & drinkar på Soap bar, två timmars sömn och död på jobbet dagen efter haha. Men kul var det! Idag skulle vi åkt skridskor var planen, men det är regnigt och trist ute så det fick bli middag på Mondo i stället. Så sitter här nu och äter god tapas!


17 november 2013

words.


always believe that something wonderful is about to happen


Har jag varit tråkigast i världshistorien den här helgen eller, oh ja haha. Har spenderat tre kvällar i rad hemma i soffan. Fast jag kan faktiskt konsten att tycka att såna helger kan vara ganska så sköna ändå, svårt att tro med tanke på min rastlöshet haha. Men ibland behöver man bara ta det lugnt. Men nu är det dags för ny vecka igen, den här veckan ser dock lite roligare ut än mina vanliga strikta rutinvardagar haha. Träningen kommer bli lidande men har lite andra planer den här veckan. På tisdag lutar det mot att vi går ut och äter och ser matchen nånstans, på onsdag ska vi åka skridskor i Kungsträdgården och sen blir det förmodligen bio och på fredag kommer mamma & faster hit på besök så då har vi planer hela helgen. Känns skönt med en vecka där det händer lite kul, det behöver jag! 

@ Jensens


Det fick bli lunch på Jensens idag. Samma som vi alltid äter, grillad kyckling och salladsbuffé!




På väg in till stan nu med B, vi ska kika runt & ta en lunch nånstan!


16 november 2013

lazy saturday


I'm so lazy tonight. Var ju framme på stan en sväng och tog min sista dos vaccin inför resan, en spruta i varje arm så nu kan jag checka av det. Sen blev det en sväng i affärerna innan jag promenerade hemåt. Och sen har jag varit helt slut, bara legat i soffan hela kvällen och läst tidningar och sett serier. Känner mig fett tråkig, men egentligen är det ganska skönt.


colour touch up


breakfast


Var på gymmet på morgonen, körde MRL & Grit strenght. Har precis slängt i mig lite frukost, bananpannkaka med kvarg & massa goda bär. Nu ska jag fram till stan och ta lite sprutor haha, sen får det nog bli en promenad. Så skönt väder idag, svårt att tro att det är mitten av november. Jag håller tummarna för att vi slipper se snön alls i år!


feel good