29 april 2014

lazy night


Har hängt på stranden hela eftermiddagen, måste jobba på brännan nu sista veckan! Sen har vi haft en lugn kväll, har varit och ätit på Chalan. Det är en peruansk restaurang med så himla god mat! Känns lite konstigt att vara back in Miami och inte vara ute och festa haha, men vi är alla trötta så behöver en vilodag. Sen väntar utgång varje kväll enligt planen!


Cabarete memories


Här är ett gäng kort från en kväll när vi var och kollade på Volleyball. Vi träffade en kille där som är från Cabarete men har bott i Sverige i typ två år. Så kul att snacka svenska med han, riktigt duktig var han! Så han spelade i den här turneringen så vi var där och hejade haha. Träffade världens sötaste pojke med som var så lycklig när han fick leka med min mobil, han spelade in massa filmer och allt haha. Nice kväll! 












28 april 2014

Cabarete memories


Jag älskar det här kortet från en av kvällarna under påskhelgen. Alla hade så kul och var så glada den kvällen, det syns verkligen i kortet. Lycka!



Sorry för dålig uppdatering det senaste, men jag har verkligen inte haft en enda minut över att ägna åt bloggen. Har varit fullt upp med roligare saker. Vi har ju varit i Cabarete två veckor nu och haft så kul med alla härliga människor där. Jag älskar det stället så mycket, hela stämningen. Det är underbart. Jag har ju berättat om påskhelgen som var riktigt kul med massa folk & fest. Då blev det strandfylla och vilda utekvällar. Sen sa jag ju att det blev lite drama, men som tur var så löste det sig så att jag kunde njuta resten av tiden. Så vi har hängt på stranden, i älskade Maraja poolen och haft roliga festkvällar. Och sista dagen var så härlig. Då åkte vi ett stort gäng till en strand där det var fullt med dominikaner som festade och njöt av sin lediga söndag. Så nice stämning! Så vi hängde där hela dagen och badade och åt god mat. Sen blev det ett stopp på "la bomba" där alla festade loss. Avslutade kvällen med att hänga nere på stranden på natten innan några vänner körde oss till flygplatsen i Santiago. Jag kommer sakna Cabarete så enormt, har träffat så härliga människor där och haft sjukt kul. Jag brukar inte vara så personlig i bloggen men jag kan säga att jag har träffat en person där som betyder lite extra. Vi träffades när vi var där i januari och kom varandra ganska nära. Jag lovade honom att komma tillbaks och det var det som fick mig att åka dit igen. Jag kände bara att jag var tvungen att åka tillbaks och träffa honom igen, ge det chansen liksom. Och den här gången har vi verkligen blivit tajta. Jag har umgåtts med honom i stort sett varje dag, sovit tillsammans nästan varje natt. När man är på en sån plats blir allt väldigt intensivt då man vet att det är tidsbegränsat. Man hinner liksom komma varandra nära så fort. Så det har inte varit lätt att lämna honon för andra gången. Och även om jag inte vet när vi kommer ses igen så kommer jag leva på hoppet. Jag går inte med på tanken att jag aldrig kommer se honon igen. När vi promenerade längst stranden i natt, under stjärnhimlen. Och när vi kramades hej då på flygplatsen idag så fick jag bara en sån känsla av att bara vilja följa mitt hjärta. Så vi får se hur det här kommer bli..






Miami baby


We're back in Miami. First thing we do, a stop at Hiro's sushi of course! Now, time to check in to our apartment! 




23 april 2014

Don't judge me for my choices when you don't understand my reasons.


Gårkvällen var crazy, inte positivt denna gången utan bara way to much drama. Vill inte gå in på det så mycket men jag har inte alls mått bra idag på grund av det. Ni vet en sån dag när man bara vill ligga i sin säng och gråta ut varenda tår man äger. Men lyckades ta mig i kragen och gick till stranden med tjejerna och åt middag. Och det var så mysigt. En man som sjön finaste låtarna och vacker solnedgång. Blev sjukt sentimental, den här platsen har gett mig så många känslor..















20 april 2014

what we all want in life - to travel, fall in love & be happy


Hade en sån jävla grym dag igår. Som jag sagt så har det varit enormt påskfirande här dygnet runt hela helgen. Så igår hängde vi på stranden hela eftermiddagen och drack öl och bara njöt av stämningen. Jag älskar människorna här, alla är så glada. Som en man sa till oss igår, "the dominican life is all about alcohol, music and make love" haha, det stämmer verkligen! Sen blev det utgång på kvällen, så sjukt mycket folk man svettades så det såg ut som man duschat haha. Men fett kul, mötte upp våra grabbar också. Har en del kort som jag slänger upp sen. Nu ska vi gå och äta middag!