1 september 2014

Last night at Jamie Foxx's house

 
What a day last day, ska dra storyn lite snabbt. Vi var ju bjudna på fest hemma hos Jamie Foxx. Så efter ett par glas här hemma så hoppade vi i en taxi dit, och det var en jävla bit att åka. Han bodde på typ en ranch mitt ute i nowhere haha. Men så himla fin omgivning, riktig natur med berg, växter, kor & hästar längst vägen. Jag älskar den kontrasten som finns här i LA! Hur som helst så kom vi fram iallafall, rullade upp framför ett enormt hus med bara massa lyxbilar utanför. Och det var verkligen hans hus. Ofta händer det att kändisar har fester i hus som dom bara lånat, men det här var verkligen hemma hos honom. Han hade tavlor på sig själv överallt och alla sina priser i skåp & på väggarna. Och det var inte så mycket folk där heller som det ofta är på kändisars fester, så det var skönt. Så hängde runt där ett tag, fick hälsa på Jamie som var hur trevlig som helst och välkomnade oss varmt till hans hus och berättade att han älskar Sverige. Sen skulle dock alla dra vidare till Chris Browns nya hus som låg på samma gata, så alla typ försvann utom vi som inte hade bil, lyckat haha. Men Jamies assistent sa att det var lugnt att vi hängde kvar där eftersom alla ändå skulle tillbaks dit snart. So why not liksom, vem hänger inte gärna kvar i hans hus haha. Så då spenderade vi några timmar i Jamies musikstudio och förfestade och lekte "jag har aldrig" med han assistent och ljustekniker haha. Sen blev vi alla hungriga så då drog vi in till köket och fick fria händer. Så vi åt den godaste maten från en av dom dyraste restaurangerna här i LA. Pasta, vitlöksbröd & dom största räkorna jag sett. Det var på riktigt bland det godaste jag ätit! Också lagade vi pommes med, yes vi stod och lagade pommes i Jamie Foxx's kök haha!
 
Sen kom iallafall alla tillbaks och festen fortsatte i musikstudion. Jamie spelade sina nya låtar och andra talanger på festen fick visa vad dom kunde medans alla dansade och bara chillade. Riktigt nice!
 
 
Har tyvärr inte kort på Jamie då jag för det första skulle tycka att det var extremt pinsamt att be om att få ta kort på en kändis, och att smygfota är bara att glömma. Det uppskattas verkligen inte. Men kul kväll, och som jag sa så var Jamie otroligt trevlig och kändes väldigt chill & jordnära.
 


 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar