30 april 2012

MANGO

Just got home. Efter lite förfest hemma hos en tjejkompis så slutade kvällen på Mango där Sami hade fest. Grym musik som alltid, bra kväll! Nu blir det makaroner innan sängen!





hey I heard you like the wild ones

Vi hade tänkt fira Valborg lite lugnt med en öl på nån uteservering. Men så blev vi bjudna på fest och då går det ju inte stå emot, grupptryck alltså.. haha. Så vi är färdigfixade nu, ska ta ett par glas hemma innan vi drar iväg. Have fun!

smiling at a bitch you know hates you

nu får det bli mys i soffan med nya solo

act like a lady, think like a boss

Tillbaks hemma efter en shoppingrunda. Gick in på Bikbok så var det 50% på allt i hela butiken, så det var ju bara att gå lös haha. Nej men kom hem med en mjukisdress, en armyfärgad vårjacka & ett par ljusa pumps. Och ett antal hundra fattigare.. Men that's life.




always laugh when you can, it's cheap medicine

Hade ställt alarmet på kl 9 idag för att gå upp & dra till gymmet, men jag kom inte upp haha. Så det blir inget gym idag heller, har inte varit där på en vecka nu, börjar få lite ångest.. Men på onsdag när vi flyttar hem till oss igen & vardagen börjar så tar vi tag i det! Nu ska jag iallafall fram till stan en sväng, det kan va skönt att gå på stan ensam ibland och ta sig tid att kolla noga på allt. Later!

29 april 2012

goodnight..

Denna söndag börjar gå mot sitt slut, men helgen är inte över för min del än. Jag har långhelg, är ledig i morgon & på tisdag och det känns helt jävla awesome. Men ska ändå krypa ner i sängen nu, måste komma upp i tid i morgon för jag har en del att hinna med. Godnatt!

words.

BEAUTY

en sak du inte kan göra i morgon är att njuta av dagen idag

Vi stack iväg ut så fort syrran kom från jobbet så har vi promenerat runt i hela stan typ. Vi tog en break också och satte oss i en park och åt lite thaimat, kycklingspett med jordnötssås. Så himla härlig dag har det varit idag, sommarvärme helt seriöst. Det var fortfarande varmt ute nu när vi promenerade hem och då är klockan ändå 9 snart. Jag måste erkänna att Oslo är sjukt mysigt nu så fort våren har kommit. Det finns så många mysiga områden, restauranger & uteserveringar. Och alla är verkligen ute, hela stan är full med folk. Jag tror att maj kommer bli en bra månad, våran sista månad i Oslo, det kommer förhoppningsvis vara soligt, det händer massa kul & det finns massa uteserveringar vi ska testa på!

den här sista bilden är tagen utanför tingshuset, blommor för alla barn & ungdomar som dog i attentatet i juli





inte det lättaste att försöka fota med en katt.. haha

äntligen vårvärme igen

Herre gud solen bara bränner, jag & katten storkoser oss! Sitter på utegården så det är helt vindstilla här med, skulle lätt kunnat ha bikini på mig haha. Syrran är på jobb annars hade vi kunnat ligga i nån park nu, men det är ju inte så kul ensam.. Aja hon slutar vid 4 så då är det ut som gäller, ut & njuta av vårvärmen!



SUNDAY

God morgon solstrålar! Det blev en relativt lugn kväll igår så jag vaknade upp pigg redan kl 11. Har fått i mig lite frukost och ska strax ta med mig katten & Solo och sätta mig ute på gården och få lite sol på mitt bleka ansikte.  

28 april 2012

shake it up, shake it low


Sminket är done & musiken är på, dags att plocka fram vinet. Vi förar lite här hemma och sen är det inflyttningsfest som gäller. Ha en fin kväll!


FISH & CHIPS

Har glidit runt i stan hela dagen och svettats & kollat i affärer. Letade som en galning efter något nytt att ha på mig ikväll men hittade inte ett skit. Det enda jag kom hem med var en högtalare haha. Men det är alltid bra att ha! Vi avslutade med att sätta oss på uteserveringen på Sara's café och åt fish & chips.

oh sunny day

Good morning people! Vaknade halv tio idag helt utvilad & pigg, helt underbart! Nu har vi fått på oss lite smink & fått i oss frukost, ska gå ut på gården lite med katten och sen dra oss in mot stan. Det är sol här i Oslo idag så det blir säkert lite häng på bryggan också om jag känner oss rätt!

27 april 2012

godnatt

every day may not be good, but there's something good in every day


Har inte fått gjort mycket vettigt den här fredagen. Åkte hem direkt efter jobbet och däckade, sen vidare till nästa lägenhet så har vi bara myst här med serier & tryckt i oss chokladbollar. Och nu kastar jag snart in handduken och säger godnatt, såhär tidigt en fredagkväll.. Men jag har gått och blivit sjuk så då är det acceptabelt. Har dragit på mig världens förkylning. Snoret rinner, halsen är åt helvete och jag har känt mig allmänt slapp & yr hela dagen, växlat mellan att svettas & frysa. Det är inte ofta jag blir sjuk och verkligen inte ofta jag faktiskt låter kroppen vila när jag inte är i form. Jag är en sån person som struntar i om jag är sjuk, jag går på jobb & träning och allt ändå. Men nu känner jag verkligen att min kropp behöver återhämtning, så har vilat från gymmet hela veckan & fortsätter med det tills jag är frisk igen. Också får det bli ordentligt med sömn i natt så hoppas vi att man kan vakna upp till solsken i morgon!


26 april 2012

words.

got our room back

Yeey vi har fått tillbaks rummet, äntligen. Kändes underbart att komma hem & se att grabbarna redan bärt in allt. Okej att allt står helt fel nu men det fixar vi.. För övrigt så har det regnat här konstant hela dagen. Så jag tänkte mysa här i sängen med choklad & läsa Solo.


25 april 2012

memories take us back, dreams take us forward


Det känns som att jag är extremt dålig på att skriva här och bara langar massa bilder & texter haha, men jag älskar ju sånt där! Annars så händer det inte så mycket, bara jobb jobb & mera jobb. Det var dock hemskt att gå till jobbet i måndags med svullna & blåa läppar haha. Det såg helt okej ut på söndagkväll, men så vaknade jag upp på måndagen med värsta blåmärkena. Ett stort på typ halva överläppen & flera små lite överallt, det såg ut som jag blivit misshandlad, såg förjävligt ut rent ut sagt. Fått gömma mig på jobbet haha. Men nu börjar det se bättre ut.. Renoveringen är i full gång här hemma, det suger något brutalt att bo i vardagsrummet. Men i morgon kan vi förhoppningsvis bära in alla våra saker i ett nytt fräsht rum. Fast då ska vi inte ens bo här, flyttar hem till Linas place i morgon i ett par dagar. Hon ska ut & resa igen och vi stället självklart upp som katt & lägenhetsvakter!  


det ser ju tusen gången värre ut i verkligheten..


words.

23 april 2012

22 april 2012

SUNDAY

Vilken jävla söndag. Man mår som man förtjänar efter gårdagen. Att jag aldrig lär mig att inte shotta.. haha. Sov till kl 4 idag sen kl 5 var vi iväg och sprutade läpparna lite. Vi hittade en kvinna som utbildar sig som vill ha folk att öva på, så det fick bli 0,5 för 900 kr. Var fan nervös innan men det gjorde inte det minsta ont. Tog inte hela sprutan så det är ingen stor skillnad från innan, men ett litet lyft. Längtar redan till att fylla på dom igen!

På hemvägen köpte vi med oss sushi så har precis gottat oss med det, kan aldrig få nog..



DRESS LIKE A MODEL

21 april 2012

GIVE ME

every body dies but not everybody lives


Har vart runt på stan och glidigt idag, shoppat lite och suttit på Peoples cafés uteservering & druckit varm choklad. Nu blir det chill hemma ett tag och ikväll ska vi iväg på födelsedagsfest.



20 april 2012

FRIDAY BABY


Yeey, äntligen fredag. Jag behöver verkligen helg känner jag haha. Vart hemma en snabbis nu efter jobbet, fixat till mig & slängt i mig lite mat. Nu drar jag mig iväg mot syrrans jobb, bara hänga där en stund & klunka gratis latte haha. Sen drar vi till gymmet. Tror jag.. haha. Later!


PASTELLER