27 september 2012

just because something isn't happening for you right now, it doesn't mean it will never happen

 
Sitter nere på Wayne's just nu och dricker kaffe & lånar nätet. Gör ju min sista dag på Ica i morgon och har helt glömt bort att söka jobb nu under veckan när jag haft det vikariatet. Men nu är det dags att börja kolla igen! För övrigt så har internet dött igen hemma hos oss, vi misstänker att den personen vi snyltade nät av har kommit på oss & portat oss. Thanks for that one. Där av den kassa uppdateringen igen. Igår var vi iallafall på bio, Magic Mike. Den var riktigt bra, underhållande film. Se den! Nu ska jag strax ta en walk, tänkte promenera in till stan & möta syrran när hon slutar. Ikväll är det nån stor fest här på Söder som vi är lite sugna på, men får se hur det blir. Jobbar ju trots allt i morgon med.. Hörs så fort det går!
 
 


24 september 2012

it's monday, but it's okey

 
Snart dags att sova då, alarmet på sju i morgon. Såna här dygnsrutiner är inte min grej.. Men denna veckan känns ganska bra. I morgon ska vi kanske på någon stand up show & onsdag blir det nog bio. Och helgen ser ganska lovade ut med. Jag behöver en rolig vecka, har känt mig lite down dom senaste dagarna. But remember, keep your head up.

 
 


during your life never stop dreaming, no one can take away your dreams

 


keep your head up


Åh äntligen internet, har inte kommit in på hela dagen haha. Har jobbat idag, kör på Ica supermarket denna veckan ut. Det går faktiskt bra, & dagarna går sjukt fort för man har något att göra hela tiden. Idag missade jag till och med rasten haha. Trodde klockan var typ halv två, kollade på klockan så var den tre & jag slutar fyra. Lyckat haha. Sen har jag bara varit hemma och latat mig, sett på Tupac Resurrection. Jag gillar fan han alltså, han gjorde inte bara bra musik han verkar ha vart en smart kille också. Han hade verkligen något speciellt.
 
 
 
 
 

23 september 2012

kunde inte vänta..

 
Har ju gått och småsuktat efter dom här skorna ett tag nu. Hade lovat mig själv att inte köpa förän jag fått jobb. Men så var dom på rea nu, då var jag ju tvungen att slå till!
 

you know you had fun when you can´t tell your parents what you did

 
Har precis fått i mig lite mat, nudelwok med jordnötssås fick det bli idag. Jag älskar verkligen asiatisk mat. Skulle vilja ha en egen asiatisk kock! Innan det var jag & B ute på en långwalk genom stan. Jag undrar seriöst hur många mil jag har gått på den här veckan jag varit här haha, känns som det är det enda man gör typ.
 
Igår var vi ute på Södra bar. Det var en brasiliansk rappare där & uppträdde så vi dansade non stop haha, kul kväll!
 
 
 


22 september 2012

SATURDAY

 
Sitter i tatueringsstudion nu, Sanna ska gadda sig igen och vi är självklart med som stöd. Har sprungit runt på stan hela förmiddagen, provat svarta jeans som en dåre. Hittade ett par dugliga till slut, så dom & en ny höstjacka fick det bli idag. När vi är klara här blir det stress hem & fixa oss och sen tagga utgång ikväll!

 
 
två pics från idag
 
 

20 september 2012

good things come to those who work their asses off and never give up

 
Oh my det känns i både kropp & huvud att man inte ansträngt sig för mycket på x antal veckor haha. Och det känns rejält i fötterna att jag inte suttit ner en sekund idag. Har vart och jobbat på Ica Supermarket här på Söder. Plockat upp varor hela dagen, kört ut på vagnar & langat upp på hyllorna. Lite klurigt att hitta vart allt ska stå men annars var det ju ett ganska enkelt jobb. Inte det roligaste jag gjort i mitt liv men helt klart okej, och tiden gick fort. Missade till och med när jag skulle sluta, upptäckte det 20 min för sent haha. Tjejerna har lämnat mig ensam & åkt till Uppsala så jag ska bara lata mig hemma och ha myskväll idag. Ska köpa nya Solo & lite godis, det behövs idag!
 
 


19 september 2012

dags för nya tag i morgon

 
Tjejerna fixar sig för utgång och partymusiken är på högsta volym, tror ni jag är sugen på att gå ut eller? Men jag får dissa lill-lördagen denna vecka så jag är redo för jobb i morgon kl 8. Första jobbdagen sen över tre månader tillbaka, kommer ju dö haha. Nej men det ska nästan bli skönt att komma upp tidigt och göra något vettigt. Slut på sommarlovet för detta året.
 
 

haha klockren


SÖDER IS THE PLACE TO BE

 
Har vart ute en sväng nu, lunchade på ett thaiställe. Riktigt god mat, och hur mycket som helst fick man haha. Ska slänga på oss något skönare nu och ta en walk här på Söder, promenera bort mot Globen kanske.
 
Måste bara säga med att Söder är fan the place to be alltså haha. På Götgatan precis här nedanför oss ser man alltid någon kändis. På den här lilla perioden här har vi sett PH-Cimon, brottaren Musse, ett antal bloggare, Nipsey Hussle, Rami Yakoub, Million Styles, Danny Saucedo, Fares Fares & nu precis mötte vi Matias Verela. (så nu saknas bara Kinnaman i snabba cash gänget.. haha).
 

19 september

 
Har vart iväg på rekryteringsträff i Farsta nu i förmiddag. Det gick kalas, fick tid för intervju. Verkade finnas mycket jobb också så det blir nog bra som en start. Men först ska jag köra sju dagar som varuplockare på ICA supermarket haha. Fick det idag, bara vikariat på sju dagar från och med i morgon. Pengar iallafall. Nu ska vi ut en sväng, luncha nånstans & kika runt. Later!
 
 

18 september 2012

sushi

 
Nu blir det mys med mat & film.
Beställde hem sushi haha, älska storstan!
 

det första jag köper när pengarna börjar rulla in..


words.


big city life

 
Har hittat en liten spot i lägenheten där vi kan sno internet haha. Hade jag vetat det hade jag ju fotat lite i dagarna så jag kunde slänga upp ett par bilder här. Aja det kommer. Har iallafall haft ett par softa dagar här i storstan hittills.
 
När jag var framme i lördags satte vi oss och åt sushi & catchade upp om allt som hänt. På kvällen blev det utgång. Började på Berns, jävligt stort & snyggt ställe. Musiken var inte den bästa men klubben i sig vägde upp till det. Sen drog vi vidare till Solidaritet en sväng. I söndags tog vi en långwalk genom stan, var borta på Långholmen och kollade. Sen blev det en fika på Fåtöljen, nya favoritcafét precis här nere på gatan. Deras kladdkaka dödar! På kvällen var jag & B ute en sväng och tog en öl på Opals uteservering. I måndags gick vi runt på stan hela dagen och kollade affärer & sen blev det fika och jobbsök på Wayne´s precis över gatan. På kvällen tog vi en sväng in till stan, satte oss på Friday´s och drack en öl. Sen vidare mot 54:an här på Söder. Idag har vi glidit på stan & sen hängt på Wayne´s en stund. Ikväll blir det hemmakväll. I morgon ska jag förmodligen iväg på en rekryteringsträff på förmiddagen.
 
Ska börja fota lite nu & försöka få till roligare uppdateringar!
 
 


17 september 2012

17 september

 
Sitter på Wayne's just nu och letar jobb. Har inte hunnit ordna med internet till lägenheten än så fram tills dess blir det nog inte mycket uppdaterat här. Men vi hörs när vi hörs!
 


14 september 2012

YOLO

 
Hej. Jag vet att bloggen har varit skit det senaste, sorry för det. Men den här veckan har jag spenderat min mesta tid till att söka jobb som en galning och att umgås massa med min kärlek nu innan jag åker. I morgon tar jag tåget till Stockholm, så från och med i morgon är man officiellt en Stockholmsbo då. Det är alltid svårt att åka ifrån personer man tycker om men samtidigt ser jag fram emot det här. Jag tror detta kommer bli bra. Man måste utforska lite i livet, prova på allt möjligt. Och dessutom ska jag ju bara ett par timmar här ifrån.
 
Nästa gång vi hörs blir det straight from Stockholm, så hoppas uppdateringen kan bli lite roligare från och med nu!
 
 


11 september 2012

I may not be perfect, but parts of me are pretty awesome

 
 
 

delivery

 
Precis vart och hämtat ut ett paket, dags att börja vårda håret igen efter en sommar full av blekning, sol & bad. Jag håller mig till Lanza, tycker deras produkter håller vad dom lovar. Denna inpackning & balsamet gör håret riktigt mjukt. Beställde även en leave in produkt som ska reparera håret & bevara färgen.
 

9 september 2012

STOCKHOLM NÄSTA

 
Hello! Tänkte slänga ihop en snabb update. Var ju i Stockholm nu fredag till lördag och började flytta in i lägenheten. Allt är inte helt topp med den, det är en del som behöver fixas & köpas. Men den är helt ok, bättre än vi vågade hoppas på. Och läget är ju det bästa, drömläge verkligen. Två minuter att gå från Medborgarplatsen på Söder. På gatan precis nedanför finns allt. Massa restauranger, caféer & krogar. Alla affärer man gillar som H&M, Gina, Bikbok, Monki m.m. Så där finns inget att klaga på. Bara man får tag i ett jobb så kommer detta bli perfekt. Tjejerna sticker upp nu på tisdag redan men jag tror jag väntar ett par dagar. Allt blev så snabbt bestämt, behöver lite tid på mig att skiljas från Lidköping haha. Har ju faktiskt en stor del av mitt liv här. Men det blir nog bra det här. Nu ska vi hem till mormor, äta middag & låna symaskinen!
 
 


6 september 2012

words.

 

live every moment, love everyday, because before you know it precious time slips away

 
Håller på & packar för fullt här hemma. Trodde aldrig jag skulle kunna säga det här men vi har fått lägenhet i Stockholm. Så med 99% säkerhet är man snart Stockholmsbo. Ska åka upp i morgon och se hur den ser ut, & vill vi ha den så får vi nycklarna. Så bara hoppas att det inte är något fel med den! Haha, känns skumt..
 
 
kort från igår, innan hårfärgning
 
 


5 september 2012

bye bye blonda hår..

 
..det var kul så länge det varade men nu ses vi nog inte på ett bra tag!
 

4 september 2012

there is nothing wrong in wanting something more


your struggles were never meant to break you down, but to make you stronger


Sitter hemma hos B och ugglar. Har sökt massa lägenheter som vanligt. Har vart lite överallt och sökt men nu lutar det åt antingen Stockholm eller Göteborg. Var inne på Oslo också men fan det tar emot, Oslo är inte kul helt enkelt. Känner att jag hellre håller mig till Sverige just nu. Men vi får se, bara hålla tummarna att vi får napp på något vart som helst! Ska snart se på Sex and the city nu innan det är dags att glida hemåt och sova.
 


Wiz Khalifa


3 september 2012

cry when you need to then let go when it's time

 
Har suttit och fixat med alla kort från Napa i ett par timmar. Men nu är dom uppe på facebook, färdig med det! Får se om jag orkar slänga in några här nån dag, har ju inte ens lagt upp kort från USA än.. Aja nu väntar sängen på mig, är sjukt trött. Godnatt!
 
 
två egokort från idag
 

love you Alan


Monday

 
Har hängt i Skövde med J hela dagen idag. Kollat affärer, ätit sushi & vart på bio. Såg The Expendables 2, jävla massa action men bra var den! Nu har vi familjemys här hemma, äter vitlöksräkor & ser på kort från Ayia Napa.

 

1 september 2012

1 september


Lördagkväll & solen skiner, gissar på att många ska ut och släppa loss ikväll. Men för min del blir det lugnt. Ska bara hänga med min man och slappa, kanske laga nån god mat & se på film. Var hemma vid 5 i natt så är förstörd i huvudet idag. Later!

 

life is too short to wait