30 november 2012

30 november

 
Home sweet home. Slutade klockan fem men så har jag hängt med syrran i tatueringsstudion som stöd, men efter tre långa timmar tröttnade jag och åkte hemåt. Nu har jag precis ätit sushi, äntligen! Har längtat hela veckan men strängt bestämt mig för att vänta tills ikväll. Fy fasen vad gott det är! Ikväll är det hemmakväll som gäller. Tänkte först gå ut men är ganska trött, det är snö & iskallt ute & vi har ingen direkt plan. Så alla odds emot alltså. I stället ska jag dra täcket över mig, äta naturgodis & se någon film. Trevlig kväll!
 

26 november 2012

words.


26 november

 
Mötte upp syrran i stan efter jobbet idag, tog en liten walk sen var vi och åt på ett mysigt café här på Söder. Dom hade hur mycket gott som helst där så det kommer nog bli ett nytt favoritställe! Nu har jag krypit upp i soffan, har en inpackning i håret och ska bara softa resten av kvällen. Sen lägga mig ganska tidigt, känner att jag är på väg att bli sjuk. Har växlat mellan att vara varm & kall hela dagen och har huvudvärk, så behöver ta det lugnt.
 
 
det fick bli en god sallad med couscous, kalkon & keso
 
 

25 november 2012

my home is where my heart belongs..

 
Har precis ätit middag med päronen, sitter i soffan och slappar framför tvn nu. Om en timma ska jag med bussen, hade faktiskt önskat att jag hade iallafall en dag kvar hemma. I fredags under vissa omständigheter ville jag bara ta tåget tillbaks. Men sen har allt ordnat sig och det har varit helt underbart att vara hemma. Så skönt att träffa alla och så skönt att bara ta det lugnt. Känner ett inre lugn just nu och det behövde jag haha. Såklart ska det bli skönt också att komma "hem" till Stockholm, till lite liv & rörelse och hem till tjejerna. Men jag hoppas ändå att dom närmsta fyra veckorna går fort för jag längtar efter att få ha en veckas ledigt här hemma över jul!
 
 


23 november 2012

23 november

 
Har precis tagit ett bad. Tänkte mig att jag skulle ligga där i nån timma och bara slappa, men min rastlösa själ klarade bara femton minuter innan det blev långtråkigt. Tidigare idag var jag hemma hos mormor. Vi pratade om lite allt möjligt medans hon sydde mina byxor och tvingade i mig kakor haha. Sen så har jag varit framme på stan med Carin & Sara. Lunchade på Henrys och tog igen allt som hänt sen vi sågs sist, vilket blev en del att berätta haha. Kul att ses igen! Nu ska jag slappa en stund, sen ska vi äta vitlöksräkor här hemma och senare ska jag hem till J en sväng. Kolla på hans nya lägenhet och bara chilla, längesen vi sågs. 
 

22 november 2012


paus från storstan..

 
Igårkväll hängde vi hos B på jobbet. Åt libanesiskt, drack öl & pratade skit. Trevligt! Nu sitter jag hemma i soffan, hemma i Lidköping. Åkte direkt efter jobbet, känner mig ganska sliten efter fem timmars resa.. Så det var inte helt fel att komma hem till ett uppdukat bord med räkmackor haha! Ska gå och lägga mig snart, vill vara utvilad i morgon. Ska först förbi mormor en sväng och sen fram till stan med tjejerna.
 
 
libanesisk mat & öl igår
 
 

21 november 2012

 
Spelar kärleksmusik på högsta volym och växlar mellan att fixa naglarna, packa tills i morgon & kika runt på datorn. Längtar så tills i morgon, det ska bli skönt att komma hem ett par dagar! Nu ska jag strax iväg och möta upp S när hon slutar så ska vi vidare till B på jobbet, ta en öl & catcha upp med henne. Hon var på en väns rättegång idag och fick bra besked, känns jätteskönt! 
 
 

20 november 2012

need a change

 
Är så sjukt sugen på att göra något med mitt hår. Det räcker med en liten förändring, har inte färgat det på länge nu. Nu, lite senare, har jag blivit grymt sugen på en ombre. Älskar Lily Aldridges hår! Eller så är jag sugen på att ljusa upp det lite till en naturlig beigebrun färg, som Tyra Banks på bilderna här nedan. Får fundera ett tag..
 

one boy, thousand feelings..

 
Har bokat biljett hem nu, får stressa till stationen direkt när jag slutar på torsdag så är jag hemma ganska sent på kvällen. Det ska bli jäkligt skönt att komma hem måste jag säga, tror jag behöver det för att rensa mina tankar & känslor av flera anledningar.. Nu ska jag skriva färdigt en sak till jobbet sen chilla med någon film tills tjejerna kommer hem.
 


19 november 2012

 

Chris Brown in Stockholm tonight

 
Ikväll är Chris Brown i Stockholm och spelar på Globen. Börjar ångra lite att man inte köpte biljetter, han kommer garanterat bjuda på en grym show. Kanske iallafall borde leta reda på om han efterfestar nånstans ikväll.. haha. Och i fredags var ju Rihanna här och spelade på Berns. Och jag kunde varit där. Har vänner som jag skulle ha hängt med den kvällen men valde att inte göra och dom var självklart där. Det suger balle haha.
 

18 november 2012

Äh blev rastlös ändå. Skål!

 

head up stay strong, fake a smile and move on

 
Den här söndagen sprang iväg ganska fort. Har städat här hemma, varit ute på en långwalk och nu dom senaste timmarna har jag sprungit fram & tillbaks till tvättstugan x antal gånger. Men snart är sista maskinen klar, då ska jag lägga mig i soffan, sätta på en film och bara andas ut. Sanna är ju hemma & B jobbar, so it's just me home. Tråkigt som fan, och jag som är så sjukt rastlös av mig. Jag kan behöva korta stunder för mig själv ibland, men oftast överlever jag knappt att vara ensam. Får typ panik. Speciellt den senaste tiden, tror jag har hamnat i en svacka i livet. Känner mig långt ifrån på topp just nu. Jag känner att jag inte riktigt har kontroll över mina tankar och känslor längre. Men jag vet inte hur jag ska få tillbaks kontrollen heller för jag vet inte ens vad jag själv vill. Jag börjar bli rastlös på det här livet. Jobb hela veckorna sen dricka och festa varje helg. Same thing over and over. Det ger mig ingenting längre. Jag har tröttnat på att dricka men ändå känner jag ett stort behov av att göra det varje helg. Dels för att få ett avbrott från vardagen men också för att släppa alla tankar och må bra för stunden. Jag tror det kommer bli bra för mig att åka hem nästa helg. Träffa familj & vänner där hemma och få ett avbrott från allt här. Sen ska jag tänka ut vad jag vill, och hitta ett intresse. Annars kommer Stockholm inte vara bra för mig, jag känner det redan..
 


detaljer

 
Två av mina senaste köp, tänk att så små detaljer kan lyfta ett plagg så mycket. Love it.
 


17 november 2012

 
Kunde aldrig sova mer förut, i stället har vi legat i soffan och slappat & sett på Dear John. Inte sett den innan, den hade ju sina fina stunder men annars ganska lam film. Nu gör vi oss redo för en sväng på stan. Som tur är början hon inte förän klockan tre så vi hinner hänga en stund till!
 
 
 


They say what don’t kill me can make me stronger, so two drinks a night should help me live longer

 
God morgon. Klockan är ju inte ens tio och jag är redan vaken, kan aldrig sova när jag har druckit det suger.. Igår var jag en sväng på Beas jobb, hängde där med dom och drack öl & drinkar. Bland annat underbart goda strawberry daiquiris! Sen drog vi vidare till Ambassadeur en sväng, men blev inte där länge. Har börjat lessna lite på klubbar, så vi gick och åt kebab i stället innan det blev hemgång. 
 

14 november 2012

after all, you're the only one who knows what my heart sounds like from the inside..

 
Sorry for bad update, har inte haft något annat än jobb för mig dom här dagarna. Och just idag är jag lite ledsen. Syrran åker hem till Lidköping i morgon och jag har sett fram emot att åka med. Men så fick jag inte ledigt från jobbet på fredag och känner att det inte är någon idé att lägga flera hundra på att hinna vara hemma typ en dag. Så jag blir kvar här, känns surt för jag har verkligen längtat hem. Förmodligen åker jag nästa helg i stället, men ändå.. lite down för det bara. Ikväll blir det fotboll här hemma, överväger om man ska köpa något gott eller inte.. Försöker låta bli sånt där & har faktiskt lyckats riktigt bra, så ska försöka stå emot idag med.
 


12 november 2012

 


pics ur arkivet

Tre kort från en skön kväll i Göteborg i somras när vi hade våran brasilianska Miami friend här på besök.

Dagen då vi flyttade upp till Stockholm, sprang flera lass med dom där vagnarna mellan bilen & lägenheten. Förväntansfulla & ovetande om allt som skulle hända här haha.

 
Från en utekväll på Berns med ett par vänner för några helger sen.

En annan utekväll, var och kollade på en brasiliansk rappare. Galen kväll. Fulla och glada och dansade som om det inte fanns någon morgondag haha. 

Två till kort från när Trey Songz gästade Café Opera förra söndagen.