29 september 2013

passionsfrukt


Åt passionsfrukt till frukost idag. Det är en superfrukt som förutom massa C-vitamin även innehåller en hel del fibrer och mängder med vitaminer & mineraler. Så ät mer passionsfrukt!


sunday


Damn vilken gottekväll det här blev haha, har sett på film och tryckt i oss morotskaka, choklad & cola. Har sett på Pain & Gain, helt okej film men inte så mycket mer. Det var dock kul att vissa scener i filmen var inspelade på Shelborne Hotel som vi bodde på i Miami. "Den poolen har ju vi badat i", lite coolt haha. Nu blir det snart bed time, upp vid 5.30 i morgon så laddar vi för en ny vecka med jobb & träning!


@ John Chris


Hade en bra kväll med tjejerna igår. Det blev en sväng på Cafét & sen Vardagsrummet. Men det var ganska lugnt, köpte nattkäk och drog hem i tid. Har nog något kort jag kan slänga in sen! Nu sitter jag på John Chris med B och dricker vit varm choklad med grädde, så sjukt gott! 



28 september 2013

bästa avslutet på kvällen..


cheers


whatever helps you smile, keep it in mind


Har varit ute en sväng, kollade affärerna längst Götgatan. Men jag köpte inte en enda sak, stolt över mig själv haha. Ska försöka hålla mig ifrån affärer nu, behöver ändå inga mer kläder eftersom vi drar snart. Nu ska jag äta burritos, se på film och sen göra mig redo för kvällen. Vi ska va ett gäng tjejer här och föra innan vi drar ut!


yesterday


good morning saturday


Jag har varit iväg och tränat på morgonen, körde mage & rygg och ett pass Grit strenght, 30 minuters högintensiv träning. Nu blir det frukost!


27 september 2013

movie time


Nu sticker jag iväg och möter upp sis så blir det biomys, vi ska se Runner runner som har premiär idag. Perfekt kväll för bio, ändå regnigt och kallt ute. Slängde på mig min vita pälsväst idag, den har legat oanvänd ett år som allt annat jag äger haha!



baby it's friday


Det blev ett härligt styrkepass efter jobbet idag. Det var längesen jag var på gymmet och körde fri styrka, har nästan glömt hur skönt det kan vara! Sen köpte jag med mig sashimi roll hem som jag gottar mig med. För er som inte vet så är det en slags rulle fylld med sallad, nudlar, dressing & riktigt god lax. Ska fixa till mig lite nu sen blir det bio!


26 september 2013

inspiration

 

words.


one good girl is worth a thousand bitches

 
What's up dudes. Den här veckan har varit so far so good. Är riktigt nöjd med måndag, tisdag & onsdag både träningsmässigt och matmässit. Har kämpat på bra! Idag har jag dock haft min vilodag, och den har även blivit något av en fuskdag. Har unnat mig lite extra mat också en kaka på det. Vill ju egentlige inte ha fuskdagar på vardagar, men skulle ju samtidigt inte vara för hård mot mig själv. I morgon är det fredag igen, yeey. Har planerat in en löprunda på morgonen, sen blir det jobb också gymmet efter det och på kvällen ska vi på bio. Vi har blivit riktiga bio torskar haha, det är ju så mysigt!
 


22 september 2013

Emily Ratajkowski

 
Jag dör, hur snygg kan man vara. Tycker detta är nära perfektion, både ansiktet & kroppen är ju bara baaam in your face haha, så het! Jag älskar vackra tjejer, har alltid gjort det.
 

believe you can and you are halfway there

 
Har haft en riktig classic sunday idag. Tog en lång sovmorgon och sen låg jag kvar i sängen någon timma extra och läste tidningar. Sen blev det frukost och efter det en promenad. Skulle egentligen ha kört bodypump på gymmet men passet blev inställt så jag tog en lång promenad på två timmar i stället, lika skönt det! Sen har jag bara fixat hemma, har städat, tvättat, fixat mat till veckan och haft lite "hemma spa". Nu är jag bänkad i soffan och tänkte hitta någon bra film att se innan det är dags att krypa ner i sängen.
 
 

21 september 2013

@ Espresso House


Filmen var så jävla bra, var helt inne i den hela tiden haha. Spring och se! Avslutar kvällen med en varm choklad på Espresso house på Stureplan. Perfekt ställe att sitta och spana på folk, det ska bli våran nya thing nu haha. Sånt är ju faktiskt grymt skönt, att sitta och ta en fika och bara se alla fulla folk när man själv är nykter & fräsch haha, feel good moment. Nu blir det hem till sängen!



White house down


Nu blir det biomys, ska självklart gotta mig med naturgodis!



look of today

 
Jag hittade en tröja i garderoben idag som jag köpte för något år sen men aldrig använt haha, klassiskt mig. Så den slängde jag på mig idag, en härlig stickad tröja med fina fransar längst armarna. Och piffade till allt med min bruna väska & guld klockan.



@ Due Piani


Det fick bli en god pasta idag, har typ matkoma nu dock haha.


sunny saturday


Hade en bra kväll igår med ett gäng sköna vänner, hamnade på Vardagsrummet det var ett tag sen jag var där. Nu ska vi ut och njuta av solen. Ska promenera runt på Söder, äta nånstans och sen på bio. Nice lördag!



20 september 2013

cheers to the freakin weekend


Sådär ja, redo för lite fiesta. Dricker ett glas vin, ser på Idol och inväntar brudarna. Det blir förkrök här och sen utgång. Har vart lite seg men börjar tagga till nu. Har dessutom en del saker jag firar lite ikväll!


happy friday


Guess what, det fick bli en vilodag från gymmet idag med. Mötte upp sis i stället så vi sitter på Waynes på Götgatan och äter en god wrap med kyckling & spanar på folk. Har dessutom tryckt i mig både godis & kakor på jobbet idag haha. Tror att jag ska skära ner lite på hela nyttighetstänket. Kommer fortsätta kämpa på med träningen men jag är för mycket av en livsnjutare för att sluta med godsaker, bara att inse haha. Och jag mår bara dåligt av att "förbjuda" mig själv. Så nu njuter vi!


19 september 2013

autum jackets


every day you wait is another day you won't get back

 
Hemma efter en heldag med föreläsningar. Lite smått jobbigt att bara sitta still i flera timmar i sträck, men ändå ganska skön dag. Det har bjudits på massa gott med. Fick god lunch med underbaraste brödet till och sen olika kakor, muffins & plock. Så det här blev ju lätt en "fuskdag" haha. Nu ska jag bara chilla i soffan med nya numret av Solo. I morgon blir det en till planeringsdag, men då hänger vi på förskolan och fixar där. Sen blir det gymmet och kanske utgång på kvällen och på lördag blir det bio. Kommer nog bli en bra helg det här!
 

18 september 2013

doubt kills more dreams than failure ever will

 
I'm a little tired today. Var på gymmet på morgonen och körde cardio och efter jobbet har jag invigt mitt nya simkort, så då blev det en timmas simning. Jag blev dock lite besviken på den simhallen, det var väldigt liten lokal och trångt i bassängen. Tycker det är sjukt jobbigt att ha folk för nära inpå när man simmar. Men annars var det riktigt skönt, hannn rensa tankarna rejält under den timmen haha. Nu väntar två planeringsdagar med jobbet, så i morgon blir det en heldag med info & föreläsningar. Men det ska bli skönt med ett avbrott från "vanliga" jobbet. I morgon blir det även vilodag från träningen, känner att min kropp behöver det. Nu ska jag snart ner i sängen.
 


words.


16 september 2013

Moroccanoil



Jag behövde en hårolja så testar Moroccanoil, känns väl som det säkraste kortet. Har dessutom deras schampo & balsam.


15 september 2013

Mamas & Tapas


Det är så gott, massa vitlök!


one year



Kom hem från gymmet nu för en liten stund sen. Jag ska erkänna att jag hade tankar på att avboka mina pass förut, men nu är jag glad att jag gick dit. Man ska oftast försöka tvinga sig dit ändå, jag kommer alltid igång så fort jag kommer dit också är det ju så grymt skönt efteråt! Men sen måste man självklart lyssna på kroppen också. När vi ändå är inne på träning så kan jag ju utvärdera den här veckan som skit haha. Det har varit både lite träning och alldeles för mycket onyttigt. Har ätit något onyttigt i stort sett varje dag, inte okej. Men ibland lyckas man och ibland inte, och jag klarade inte den här veckans utmaning. Så nu försöker jag igen den här veckan, ska köra på med träning iallafall fem dagar & försöka hålla hårt på max två "fuskdagar". Målet är att bara ha en, men jag känner att jag börjar såhär. Den här veckan ska jag verkligen försöka klara det! Jag har varit och köpt ett badkort idag också, ett 10-gångers kort. Så från och med den här veckan tänkte jag slänga in simning en dag i veckan. Jag vill ju hålla igång mycket men vill inte tröttna på gymmet, så då känner jag att simning blir en perfekt variation. Passar ju bra då jag främst vill köra förbränning också. Så nu ser jag fram emot den här veckan! Men nu ska vi njuta färdigt av den här helgen. Ska snart iväg till Mamas & Tapas för god mat och fira ett år i Stockholm!

 
Den här bilden är från en av våra första kvällar här, taggade för utgång haha
 

 


sunday breakfast


Det blev en lång promenad på typ två timmar nu på morgonen, så skönt. Älskar att vi bor i ett område med så fin natur, att man kan promenera längst vattnet. Nu är det breakfast time, proteinpannkakor med kvarg, banan, hallon & kanel. Så gott och väldigt mättande, win win. Ska dra iväg igen om en stund så blir det cirkel & indoor walking på gymmet!


14 september 2013

when nothing is sure, everything is possible

 
Brudarna har gått vidare ut och jag ska äntligen krypa ner i sängen. I mina nytvättade sängkläder, älskar det. I morgon tänkte jag starta dagen med en promenad och på eftermiddagen blir det gymmet. Sen på kvällen har vi pratat om att gå ut och äta middag någon stans och fira årsdagen i Stockholm, för i morgon har vi bott här exakt ett år. Och vi har exakt tre månader kvar. Det känns konstigt, det kommer faktiskt kännas tungt att flytta här ifrån. Dels med tanke på vilket mission det faktiskt är att få tag i boende här, och hur mycket vi har kämpat oss igenom innan vi äntligen landade här i den här lägenheten som verkligen känns som hemma. Jag älskar den här lägenheten. Och sen har vi ju haft ett helt jävla fantastiskt år här i denna underbara stad, har haft så kul. Så jag kommer helt klart ha lite separationsångest den 15 december när flyttlasset går, men samtidigt ser jag fram emot våra nya planer & allt kul som väntar framöver!
 
 
 


love this jacket

 
Jag såg den här jackan i ett nummer av Solo för ett tag sen och föll direkt. Och nu har den äntligen börjat säljas. Jag är helt kär i den, har letat länge efter en ljus jacka. Men vi är ju bara kvar i kylan i typ tre månader till så frågan är om den är värd att köpa.. Måste iallfall fram till stan i morgon och spana på den!
 

chill mode


 Har varit i affären och laddat upp med gotte, synd bara att dom inte hade mina favorit popcorn med cheddar smak.. haha. Men nu blir det filmmys, all by my self.


Digster party cruise

 
Vi var ju iväg på partycruise igår till idag. Har alltid velat åka på någon kryssning och nu hade Digster event med artister som Näääk & Nimo och en del bra dj's, så vi passade på. Och det var faktiskt riktigt kul, hängde i Fun club på båten med mucho alcohol & grymt bra musik! Tack och lov att det var lite hiphop över hela eventet så att det var lite "normala" människor där också, annars är det ju faktiskt mest drägg som åker på såna där kryssningar haha. Men vi hade en kul kväll vi tjejer! Och idag startade vi med frukost bestående av bakad potatis med skagenröra och sen blev det häng i solen ute på däck med choklad, chips & cola, sen spanade vi in Norlie & KKV som körde sin show innan vi var i land igen. Så nu kan jag bocka av kryssning på "to do listan", det var kul men inget jag kommer börja göra ofta direkt haha. Nu ska sis ha lite förfest här hemma med sina brudar från jobbet, så jag tänkte leta upp någon bra film och stänga in mig i rummet och bara slappa, socialast i stan bara haha.