31 augusti 2014

30 augusti 2014

if you had me and you lost me you're stupid


Time to get ready for tonight. Labor day weekend, it's gonna be partey!


last night out in downtown


Igår var vi ute här i downtown en sväng och tog ett par drinkar. Nu har jag precis varit på gymmet, ska upp till poolen en stund och ikväll är det party!




29 augusti 2014

happy girls are the prettiest

 
What´s up with my bad update? Och jag som trodde att jag skulle kunna hålla bloggen riktigt rolig nu när vi bor i freakin LA haha. Men den här skolveckan tog all kraft från mig. Jag trodde det skulle bli värsta slappt det här, gå i skolan två dagar i veckan och typ inga läxor tänkte jag. Men oj så fel jag hade, läxor kommer det verkligen vara. Har redan massa tills nästa vecka. Vet knappt hur man någonsin ska hinna festa haha. Idag har vi iallafall varit lediga allihopa, så har hängt vid våran takpool, gymmat & pluggat spanska. Nu hade jag planerat in ett par timmars plugg till, men det blev ändrade planer. Ska ut och ta en drink någonstans i stället vi brudar. Vi får ju inte glömma att ha kul också!
 

27 augusti 2014

LA PICTURES









college life

 
Igår hade vi ju våran allra första dag i skolan. Och det känns faktiskt väldigt bra, känner mig nöjd med mina kurser. Började med spanska på morgonen, och det var inget slappa som man hade tänkt sig första dagen haha. Det första vi fick göra var att turas om att läsa högt från häftet om vad som gäller för den kursen. Och sen satte vi igång med lektionen direkt. Jag tror det kommer vara en ganska tuff klass, hon sa att ganska snart kommer lektionerna hållas enbart på spanska. Och väldigt mycket uppgifter & läxor verkar det vara. Men jag vill ju verkligen lära mig så det är ju egentligen bra, är faktiskt grymt taggad på den kursen tror det kommer vara min favorit!
 
Sen var det restaurant management och hotel & resort operations. Där fick vi mest bara info om hur kurserna kommer se ut. En sak som alla lärare lägger väldigt stor vikt på här är att man är aktiv på lektionerna, att man frågar, svarar & deltar i disskussioner. Känns ju lite halvkul när man känner sig sämst på engelska jämfört med alla amerikanska studenter i klassen haha. Men det är bara försöka sitt bästa!
 
Jag har alltid haft väldigt lätt för skolan hemma i Sverige men självklart kommer det bli snäppet tuffare nu när allt är på engelska. Man måste verkligen vara med och lyssna på lektionerna och det kommer alltid dyka upp krångliga ord och uttryck både från lärare, i böckerna och på prov. Men jag ska försöka mitt bästa såklart, alltid kul med lite utmaningar!
 
I morgon är det dags för dag två!
 


25 augusti 2014

bakishäng


Var på gymmet i typ 20 min och sen bara "fuck it, gottekväll!" och gick och köpte massa gott i stället haha. Hittade bästa affären det fanns så mycket gott. Massa färdigmat som sallad, massa olika pasta, sushi, libanesiskt, kakor & cupcakes och allt. Så det fick bli en box med pasta, dumplings och ben & jerry's. Så nu myser vi hemma med film. Sen ska jag försöka komma igång på riktigt med träningen,  promise haha!


C.B


 Yeey Matilda lyckades fånga Chris på en bild haha!


remember why you started


Igår blev det utgång på Greystone, såg bland annat Nicki Minaj & J.Lo! Idag kommer det nog få bli en lazy ass day, är fortfarande kvar i sängen. Men ska iallafall pallra mig iväg till gymmet om en stund. I morgon börjar skolan, spännande! Har fått ordning på mitt schema nu. Kommer läsa spanska, restaurant management & hotel and resort operations. Också hade jag en unit kvar (vi måste läsa 12), så då fick det bli typ en "träningskurs". Vi måste träna på skolans gym typ två timmar i veckan, vilken kurs haha. Men jag är riktigt nöjd med mina klasser, och speciellt schemat. Kommer bara vara i skolan tisdag & torsdag, fett chill!

två kort från igår


24 augusti 2014

home party at Chris Brown's


Igår var vi på fest hemma hos fucking Chris Brown, fatta den lyckan haha! Skitsnyggt hus uppe i hillsen, poolparty & fri bar. Och kändistätt var det också. Både Chris Brown & Justin Bieber hängde nere vid poolen typ precis där vi var. Har tyvärr inget kort för dom var väldigt tydliga med att ingen fick fota när Chris kom dit. Men vi såg han iallafall, så jävla snygg! Och när vi skulle dra så kom både The Game & Ludacris dit! Sen var tanken att vi skulle gått vidare ut till 1Oak, skulle bara hem och äta och byta om. Men vi alla var så fulla och tröttna så vi stannade hemma i stället. Och tack gud för det för det skottlossning inne på den klubben igår, flera personer blev skadade. Tydligen har aftonbladet skrivit om det, har inte kollat än. Men tur att vi stannade hemma, ödet!













23 augusti 2014

rule number one is that you gotta have fun


Good morning saturday! Har kört ett cardiopass nere på gymmet, nu är klockan tre på eftermiddagen här och det är dags för party. Yes här är det dagsfester som gäller, så cheers!


22 augusti 2014

Santa Monica


Idag har vi hängt i Santa Monica hela dagen. Jag älskar både Santa Monica & Venice, så himla mysigt och chill! Vi startade med ett par timmar på stranden för sol & bad, så himla härligt har saknat att hänga på beachen! Sen blev det lite shopping (jag som hade shoppingförbud..) och middag på en mexikansk restaurang. Fish burrito såå gott! Satt där på uteserveringen ett bra tag och bara spanade på folk. Nu är det sleep time, i morgon är det fasen dags att festa har varit dåligt med det haha!








21 augusti 2014

unplanned moment are always better than planned ones

 

Had a long day today. Vi startade med frulle på vårt favoritcafé innan det var dags för tourday at the school. En timmas rundtur runt på skolan så man har lite koll på vart allting finns nästa vecka när vi börjar! Sen åkte vi in till Glendale centrum och kikade runt där & i deras enorma galleria. Riktigt mysigt område! Sen hamnade vi på Hollywood Boulevard och åt på bästa hamburgehaket Juicy Burgers, så jävla gott är det! Också har vi avrundat kvällen med ett sent träningspass på gymmet. Skaffade gymkort idag så nu kör vi, ass ass ass står på schemat haha!


20 augusti 2014

yum night


live in the moment

 
Idag har vi hela roomie gänget hängt i Burbank hela dagen. Kikat runt i gallerian där och sen shoppat & ätit på Ikea. Det går ju knappt vara på ett Ikea utan att det känns som man är i Sverige haha. Nice med en utflykt! Nu ikväll har vi bara haft myskväll alla och sett på Idol & Paradise Hotel. Riktig svenne dag med andra ord haha!
 

 

new bikini


19 augusti 2014

she believed she could so she did


Har fått ordnat med amerikanska kort och allt till mobilen idag, skönt att kunna bocka av alla såna praktiska saker. Så nu har man amerikanskt nummer framöver! Efter det drog vi och åt middag på en sydamerikansk restaurang. Så gott jag har saknat sån mat, är ju typ samma som karibiskt som vi åt en del på resan. Med fisk, ris, bönor & stekta bananer. Yummy!