28 februari 2013

if you don´t work for it, you probably don´t deserve it

 
Hello there. Gissa vad jag har gjort idag? Tränat haha. Men jag är ganska trött i mina muskler idag så det fick bara bli konditionsträning. Ett spinningpass på 30 minuter och sen lite löpband. Jag har alltid haft en enorm hatkärlek till spinning. När man sitter där på cykeln och svetten bara rinner så vill man ju inget hellre än att hoppa av, sparka ner cykeln och dra haha. Men sen efteråt är det så jävla skönt. Man känner sig så grym som klarade det & lätt som en fågel i kroppen. Men ett 30 minuters pass var precis lagom! I morgon får det bli mer fokus på styrka! Nu ska jag skölja ur inpackningen ur håret och sen läsa lite tidningar innan jag kryper ner i sängen.
 


26 februari 2013


I'm DEAD. Har hängt på gymmet i en evighet känns det som haha, fri styrka, kondition och sen ett MRL-pass. Det passet kändes dock inte helt som min grej, största delen var "step up" och det har aldrig varit min favorit. Slutet gillade jag mest då var det rumpa, fan det bränner i asset nu! Kommer säkert köra det nån gång mer ändå. Nu är jag strax hemma, då får det bara bli mat & duschen sen direkt ner i sängen!

25 februari 2013

 
Monday again. Dags för ny vecka och nya tag på gymmet. Var iväg och körde bodypump idag, hur skönt som helst. Ska försöka gå på det en gång i veckan, bra sätt att träna igenom hela kroppen både effektivt och snabbt. I morgon får det bli ett MRL-pass!
 

24 februari 2013

when we first met, I had no idea you would be so important to me

 
Efter en heldag ute så har vi bara softat här hemma i soffan framför en film nu ikväll. Klockan är ju bara nio men vi ska nog ändå krypa ner i sängen snart. I morgon blir det upp jäkligt tidigt som gäller, börjar jobbet kl 8 men innan det ska jag följa honom till stationen för hans tåg rullar vid 7.25. Vi har haft en toppenhelg här i Stockholm tillsammans! Men fan vad jag har ätit mycket onyttigt haha. Jag längtar till gymmet i morgon, denna veckan får det bli hard workout!
 
Motivation motivation motivation!
 


@ Fåtöljen


Avslutar med en fika på Fåtöljen, deras kladdkaka dödar!


sushi


Vi har promenerat runt massa i stan, så härlig dag! Nu tar vi en paus för lite sushi. Och det va hans idé inte min, yeey haha!


sunny day


Vilket väder vi har i Stockholm idag! Vi sitter nere vid vattnet nu och njuter av solen, nu känns det som att våren är på väg!


 
Goodmorning. Vi har precis vaknat till liv och fått i oss lite frukost. Eller lite och lite, mina frukostar brukar vara ganska enorma haha. Det är så kul med oss två för även om jag är en tredjedel så liten som han så orkar jag alltid äta dubbelt så mycket. Yes, I eat like a man. Nu försöker jag fundera ut någon rolig aktivitet man kan hitta på en söndag i Stockholm, men det är inte det lättaste även om man kan tro det.. Solen skiner iallafall så vi ska dra oss utåt nu, får väl promenera runt i stan och kika!
 


23 februari 2013

Maffia comedy

Nu blir det stand up & öl på Underbara bar, love it!


lunch time


Vi hamnade nere i Kungshallen igen haha, så himla smidigt när man inte vill ha samma. Jag kör på indiskt och araben är feg och äter arabiskt haha. Fattar inte varför jag inte ätit här innan på mina fem månader här, vill alltid äta här nu!


frozen yogurt


Right now - en paus på Yogurt shopen i Gallerian



breakfast time


Sitter och äter frukost nu sen ska vi fixa till oss och dra fram på stan!


22 februari 2013

and now - movie & candy in bed


@ Kungshallen

Har finbesök av Josef här i Stockholm över helgen. Han va här vid sju och nu tar vi en sen middag nere i Kungshallen. Båda är ganska sega så ska bara köpa med något gott nu och slappa med nån film, så får det bli mer livat i morgon! 


20 februari 2013

 
Sorry mina vänner för dålig update här men jag gör inte så mycket annat än att jobba & träna nu för tiden haha. Idag blev det först armar & kondition och sen ett pass med Bodycombat på 1 timma. Hittills går träningen grymt bra! Men det kommer nog bli lite halvkasst här tyvärr, ni får ha överseende med det!
 
 
 


19 februari 2013

18 februari 2013


Powerwalk hem från jobbet, sen direkt i träningskläderna och fyllde på med lite äpple & nötter. Nu blir det gymmet, Tabata 30 min, cirkel 30 min & lite armar!

17 februari 2013

Lac Rose in Senegal

 
En rosa sjö i Senegal, hit vill jag åka och bada någon gång..
 

words.


sunday

 
Tvättat, check. Älskar att vara effektiv på helger. Nu får det bli stan en sväng med B!
 

I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday

 
Godmorgon. Jag har varit uppe ett tag, hunnit med ett besök på gymmet & ätit frukost. Jag har aldrig tyckt att det är så skönt att träna som jag tycker nu. Okej att motivationen alltid är högst i början, men jag känner att det här kommer bli bra! Den här gången ska jag träna smartare också. Jag är inte längre ute efter att bli så smal som möjligt. Jag vet av erfarenhet att jag aldrig gått ner i vikt de perioder jag gymmat ändå, plus att jag äter som en häst när jag tränar haha, vilket är bra. Den här gången är jag så grymt sugen på att få muskler & bli riktigt fast i varenda kroppsdel. Dessutom mår jag så mycket bättre när jag tränar. Hälsosamma liv, hello!
 
 
 
Har alltid varit lite småförälskad i Ciaras kropp, kvinnlig men med grymt snygga muskler, hett!
 
 


16 februari 2013


saturday

 
Så skönt det är att starta dagen med träning. Körde 30 min kondition och sen yoga 75 min. Jag gillar yoga, det är skönt. Men det här passet var lite svårt att hänga med i. De flesta där var veteraner så dom körde på ganska så snabbt, och kan man inte namnet på positionerna då så är det ganska svårt att hänga med. Men jag kommer säkert gå dit fler gånger! Nu har jag precis ätit frukost. Gjorde bananpannkakor med bär, keso & kanel, så jävla gott! Nu ska jag fram på stan en sväng, köpa lite saker jag behöver. Och vid 4 möter jag upp sis och taggar för gymmet igen!
 
 
 


Uppe med tuppen idag, nästan iallafall.. Sitter på bussen mot Nordic wellness på Hornstull. Ska köra ett pass yoga 75 min, bra start på dagen!


15 februari 2013

 
Ska slänga på mig träningskläderna nu och dra ner till gymmet. Yes you heard me, hämtade ut kortet igår så nu är det dags! Kommer träna på Nordic wellness som har flera anläggnigar i stan, bland annat en lokal två minuter från oss haha nice!
 


14 februari 2013

Nu blir det biomys - Gangster squad


valentines dinner


Toast skagen & laxplanka


valentines day


What a day. Startade med att jag försov mig, hade 10 min på mig. Fick bli frulle på vägen! Och efter jobbet va det tvärstopp i t-banan, så tog dubbelt så lång tid att komma hem. Men nu är det dags att koppla av, alla hjärtans dag date med sis, middag & bio!

13 februari 2013


holding onto anger is like drinking poison and expecting the other person to die

 
Hej friends. Jag skulle ju ha hämtat ut mitt gymkort igår, men guess what, jag stannade hemma i soffan och åt godis i stället. Och idag tänker jag göra exakt samma sak. Jag har känt mig lite låg den här veckan. Det har varit mycket på jobbet och jag har haft alldeles för många bekymmer i huvudet vilket har resulterat i trötthet, både fysisk & psykisk. Har haft ont i huvudet varje dag efter jobbet och behövt trycka i mig något sött för att orka med. Jobbigt.. I morgon har jag & syrran planerat in en alla hjärtans dag dejt med middag & bio. Hoppas det blir av, jag behöver ett avbrott från vardagen. Sen ska jag ta tag i träningen så fort som möjligt!
 
 

11 februari 2013

the sweetest couple


the best feeling is when you look at him, and he is already staring

 
Hey friends. Sorry for bad update this weekend, hade inte datorn med mig och ville bara njuta av att vara hemma. Hann träffa många av mina nära men tyvärr hinner man inte med alla på så kort tid. Nej det är inte lätt alltid att vara ifrån dom man tycker om. Och det är alltid lika svårt när det är dags att ta farväl och åka igen, tårarna rullade som vanligt på bussen.. Men i påsk får jag träffa mina hjärtan igen, bara längta tills det! Nu blir det Top Model innan det är dags för sängen. I morgon ska jag hämta ut mitt gymkort och börja träna, let´s go!
 
 

Beyoncé

 
Damn it hur het är inte Beyoncé på bilderna från GQ magazine. Jag dör lite varje gång jag kollar på dom, that body!
 

9 februari 2013


Det är skönt att vara hemma, bara chillar. Nu har vi mormor & moster på besök, vi äter tacos och jag ser på trav, men det går inget bra.. Sen får det bli melodifestivalen. 


7 februari 2013

face your fears and wipe your tears

 
Hade stängning på jobbet idag, livrädd som alltid haha. Har aldrig nämnt här att jag jobbar på Sveriges äldsta förskola från 1800-talet och att det flera gånger har skådats spöken i lokalen. Så nej, jag gillar inte stängningar. och i morgon har jag öppning.. Och efter jobbet i morgon drar jag direkt till centralen och hoppar på tåget mot Lidköping. Semester.
 
 
last night
 


6 februari 2013

5 februari 2013

maffia comedy

 
Skulle haft en hemmakväll, tränat & chillat. Det slutade med öl & stand up med brudarna på Underbara bar. Sen en burger king på det. Äh man måste leva. Men nu, time to sleep. Goodnight!